zymaflour
Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: İlaçlar
Forum Tanımlaması: Arşiv
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=42694
Tarih: 23 Ara 2025 Saat 20:20
Konu: zymaflour
Mesajı Yazan: Suziii 5
Konu: zymaflour
Mesaj Tarihi: 19 Şub 2014 Saat 10:53
|
Mrb hocam 2.5 yasinda kizim 11 kg boy 92 cm sitede dis icin verilen bu ilaci okudum ben hic vermedim vermek istiyorum kac yasina kadar kullanmaliyim birde kizim 3 ay once grip gecirdi atesli doktor 14 tane ampisid igne vermisti o iner vurulduktan 1 ay sonra ben bacaginda beze farkettim ignelerdenmi bilemiyorum biraz arkaya dogru ultrason kagidinda (Sol femur orta duzey lateralinde cilt altinda 14.2×9.6 mm boyutunda hafif hiperekojen sinirlari net izlenmeyen solid lezyon izlemistir) doktor ortepedi bolumune bir goster dedi ama. Bu beze neden olur ne yapayim krem vs kullanabilrmiyim varmi tedavisi sagolun hocam😊
|
Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 19 Şub 2014 Saat 23:52
1- Zymafluor 0.25mg tablet (bulabirirseniz) 2-4 yaslar arasinda; 2 tane verin, sut ve sutlu gidalardan, yarim saat evvel veya sonra olsun. 4-10 yaslar arasinda; 4 tane alacak. Eski mailleri okuyun.
2- Simdilerde, butun UCUZ ilaclar gibi, Zymafluor'da zor bulunuyor, Almanya veya Isvicre'den getirtin.
|
Mesajı Yazan: Suziii 5
Mesaj Tarihi: 20 Şub 2014 Saat 09:50
|
Hocam ayagindaki beze icin birsey dememissiniz birde ben 22 yasindayim simdiden agzimda 4 5 tane dolgu var buyukler icin boyle ilaclar varmi
|
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 20 Şub 2014 Saat 19:33
igneleri yapanin; KERIZLIGI.... Ilaci, deri altina kacirmis, yapilacak bir sey yok, zamanla kaybolur...
Ne oluyor, hic anlamiyorum... Basit bir Gribe, degil; 14 tane, Ampisid, TEK BIR TANE bile vermem... Bu kadarda SARLATANLIK olmaz yani...
|
|