Dis acil
Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: Diş & Ağız
Forum Tanımlaması: Arşiv
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=42709
Tarih: 02 Ağu 2025 Saat 18:12
Konu: Dis acil
Mesajı Yazan: kucukprens
Konu: Dis acil
Mesaj Tarihi: 19 Şub 2014 Saat 19:47
Doktor bey oglum dis cikariyor cok agliyor atesi 38.1 calpol verdim atesi 37 ye dustu agrisi var galiba uyurken aglayarak uyaniyor ne yapayim acil yardim lutfen
|
Cevaplar:
Mesaj Tarihi: 19 Şub 2014 Saat 19:50
Oglumun altta iki disi cikmisti ustten bir disi patlamis gorunuyor diger diside patlamak uzere doktor bey, oglum su an 9.5 aylik
|
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 20 Şub 2014 Saat 01:49
Disler rahatsizlik vermez, atesi de cikarmaz.. Cocugunuz Grip oluyor. 4-5 gun atesi surecek, eski mailleri okuyun.
|
Mesaj Tarihi: 20 Şub 2014 Saat 08:57
Tesekkur ederım doktor bey,oglumda oksuruk balgam yok kakası da normal katılıkta sadece atesı var su anda 38 serım fiz ve cold mix e gerek var mı? Ben atesle ilgili yazılarınız okudum o yuzden calpol vermedım bekliyoruz atesın dusmesini.Biz yarın oğlumuzu sunnet ettırecektık şimdilik bekleyelim mi?Birde ben zymaflour kullanmıyorum artık başlayayım mı gunde bır tane mı içireyım?
|
Mesaj Tarihi: 20 Şub 2014 Saat 19:29
Bu yasta sunnet, basiniza is alacaksiniz demektir... 1 hafta ailecek UZULECEKSINIZ...
Ya dogumda yaptirin, yada, 7-9 yaslar arasinda... Bu yasta acil sunnet gerekli degildir...
|
Mesaj Tarihi: 20 Şub 2014 Saat 21:37
Doktor bey, herkes 1 yasına kadar yaptırın ya da 7 yasına kadar bekleyın dıyor yası buyuyunce zor olur aklı erecek dıye şimdi yaptıralım dedık. Sıkıntı mı olur yaptırmayalım mı?
|
Mesaj Tarihi: 20 Şub 2014 Saat 22:13
Eski maillere bir bak... Ornekleri var.
|
Mesaj Tarihi: 21 Şub 2014 Saat 19:44
Doktor bey sünnet ettırmedık ancak oğlumun ateşi hala düşmedi şu anda 38.7 gunduz 39.3 e çıkmıştı cok korktum mecburen fitil verdım bı tane ne yapayım calpol vereyim mı? öksürük balgam hapşırma yok sadece ağlıyor dışle ilgisi yok demıştınız başka bir rahatsızlığı olabilir mi?
|
Mesaj Tarihi: 21 Şub 2014 Saat 21:40
Antibiyotik gereken bir durum olsa di; agizda koku ve dilde kalin bir pas tabaksi olurdu. Grip olacak. 4-5 gun ates normaldir. Eski mailleri okuyun.
|
|