Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Grip, iştahsızlık

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: Grip & Soğuk Algınlığı & Öksürük
Forum Tanımlaması: Arşiv
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=42733
Tarih: 26 Ara 2025 Saat 13:03

Konu: Grip, iştahsızlık
Mesajı Yazan: jasemiin
Konu: Grip, iştahsızlık
Mesaj Tarihi: 21 Şub 2014 Saat 20:12
Hocam merhabalar tekrar, 23 aylık oğlum kilosu 14. Geçen hafta cumartesi geniz akıntısı burun akıntısı ve öksürük ateş ile grip oldu. Pazar gününe kadar iştahında bi sorun yoktu pazartesi eşimin ısrarı ile doktora götürdük çünkü gece öksürükten dolayı hiç uyuyamıyordu. Doktor grip dedi ve peditus verdi. Öksürük Artarsa ateşi olursa verin dedi. Adece salı günü kullandık biraz kesti öksürüğünü ve ilacı kestim . Salı gününden beri sadece süt ve meyva suyu içiyor ağzına lokma almıyor maalesef. Perşembe günü tekrar götürdük doktora ve boğaz enfeksiyonu artmış antibiyotik yazıyprum dedi ve azro adında 5 günlük antibiyotik verdi. Bugun 2. Günümüz bu arada ateşi 38.3 e kadar yükseliyor fakat kendi kendine düşüyor o yüzden ateş düşürücü vermiyoruz hiç. Bir haftada 2 kiloyu verdi hocam kilo vermesi sorun değil fakat süt dışında hiçbirşey yememesi sorun. Yardımlarınızı bekliyoruz hocam. Hocam bu arada 39 haftalık hamileyim aslında ilaç yazmayacaktı ilaç falat benim doğum haftam olduğu için bna da grip geçmesin diye yazdı.

Cevaplar:
Mesajı Yazan: jasemiin
Mesaj Tarihi: 21 Şub 2014 Saat 20:28
Hocam bu arafa bilgi eksikliği olmasın. Ya açlıktan ya hastalıktan dolayı ağzı çok kötü kokuyor ve dili de beyaz. Doktorumuz boğazında da beyazlıklar olduğunu söylemişti.

Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 21 Şub 2014 Saat 22:01
Peditus verip, oksurugu kestinizmi, bir daha doktordan pacanizi kurtarabilmeniz, baya zordur... Bu tamemen, sarlatan doktorlarin kullandiklari bir yontemdir. Peditus'u dayarlar, oksuruk kesilir, hastalik cigerlere iner, sonrasi malum... 5 seneden beri bu tezgahi anlatiyorum...
Antibiyotiklik bir durumdan suphe ediyorsaniz, bir "kan sayimi" yaptirin, WBC:17'den fazla gelirse, Aug..in400 gunde;2x1 olcek verin. Azro; bu yas ve kiloda, doz ayarlamasi zor oldugundan tercih edilmez.

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat