Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

iki ayrı hastalık(ateş)

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: Ateş
Forum Tanımlaması: Arşiv
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=42872
Tarih: 16 Kas 2025 Saat 08:34

Konu: iki ayrı hastalık(ateş)
Mesajı Yazan: febaa2
Konu: iki ayrı hastalık(ateş)
Mesaj Tarihi: 02 Mar 2014 Saat 07:50
hocam merhaba umarım iyisinizdir
5,5 yaşındaki kızım beş gün önce gece birden ateşlendi karnım ağrıyor dedi pedifen verdim uyudu o günden sonra günde bir defa su gibi kaka yapıyor iştah hiç yok bende sizden öğrendiğim kadarıyla sıvı veriyorum zorlamıyorum ama bunun dışında keyfi yerinde ateşi bir daha çıkmadı
kızımdan bir gün sonrada kardeşi ateşlendi oda 2 yaşında onada calpol ve pedifen gün içinde verdim onda ishal yol ama çok mızmız sürekli ağlıyor diye ateş düşürücüleri verdim
sanırım ikisi ayrı ayrı hastalıklar geçiriyorlar bu arada kardeşi o günden beri geceleri sürekli ağlıyor hiçbirimizi uyutmuyor ben hastalığına bağlıyorumu ama size yinede danışmak istedim acaba doğru yoldamıyız
çok teşekkürler
sağlıkla kalın
iyiki varsınızSmile

Cevaplar:
Mesaj Tarihi: 02 Mar 2014 Saat 07:51
bu arada kızım beş gündür günde bir yada iki defa ishal şeklinde ishal kaka yapmaya devam ediyor

Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 02 Mar 2014 Saat 19:28
Cocuklarda; "Domuz Gribi" bu sekilde seyir gosterir.. Cok hafif seyreder, 1 hafta icinde iyilesecek.. SAKIN; Ilac- Antibiyotik vermeyin..

Mesaj Tarihi: 03 Mar 2014 Saat 07:33
hocam teşekkür ederim dün gece tekrar ateşi çıktı pedifen verdim çok sızlandığı için boğaz resmi net çıkmadığı için göndeemiyorum ama ağzında koku yada dilinde pas yok
aynen dediğiniz gibi devam ediyorum
teşekkür ederim

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat