dilinin ucunda aft var???
Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: Diş & Ağız
Forum Tanımlaması: Arşiv
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=42881
Tarih: 18 Eyl 2025 Saat 04:59
Konu: dilinin ucunda aft var???
Mesajı Yazan: cennettekus
Konu: dilinin ucunda aft var???
Mesaj Tarihi: 02 Mar 2014 Saat 23:19
8 aylik kizim 9.900 gram 70 cm boy sadece kutu sutu ile besleniyor 3 gundur atesli burnu tikali sutude icmek istemiyor sebebide dilinin ucunda buyuk bir aft var sanirim.aciyor 10 saat beslenmeden duruyor su icerken bile agliyor bu aft icin bir oneriniz varmi? Birde abisi 2 yasinda bogazindaki anjin yuzunden igne ve antibiyotik kullandi ondan gecmis olabilirmi? Bide burnu icin hangi serum fizyolojik onerirsiniz evde otribebenin var hic bir faydasi olmuyor etkili birsey varmidir?
|
Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 03 Mar 2014 Saat 18:52
Dilinin ucuna; beslenmelerden once; Dentinox, beslendikten sonra, Pyraldin surun.
Kiziniz Grip geciriyor, eger abisinden bulasti ise, abiside Gripli idi, garibim igneleri bosuna yedi demektir.
Serum fiz, hangi marka olursa olsun; 10'ar damla damlatilmadikca etki etmezler...
|
Mesaj Tarihi: 04 Mar 2014 Saat 00:40
Kadir bey kizimin 3 gun atesi oldu sonrasinda once dilinde sonra agzinin kenarinda sonra tum vucudunda dokuntu olmus bugun farkettim dun yoktu birde gece kusmus cunki genzi tikali grip degil burun akintisi ve oksuruk yok 6. Hastalikmi aceba? Abisi grip degildi atesi 40dan asagi dusmedi bogazinda anjin varmis bende gordum agzini kapatamiyordu iesef igne olur olmaz atesi dustu ve iyilesti teshis dogruydu yani..
|
Mesaj Tarihi: 04 Mar 2014 Saat 00:47
Mesaj Tarihi: 04 Mar 2014 Saat 00:50
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 04 Mar 2014 Saat 19:34
Su aralar; "Kizamikcik " vakalari cogaldi..
Her iki kulak arkasindaki kemikler uzerinde, mercimekten buyuk bezeler elinize gelirse, kesin; Kizamikcik... Dokuntu giderek artacak, ve 1 hafta surecek demektir.
6. Hastalik'ta dokuntu; 2.5 gun surer.
|
Mesaj Tarihi: 04 Mar 2014 Saat 23:23
Sipraktin verdim yuzundekiler hafif azalir gibi oldu ama vucudundakiler duruyor yuzundekiler sivilce gibi icinde beyaz iltihap var sanki agzida hep yara uyanir uyanmaz bakicam kulaginin arkasina tsk
|
|