Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

kabızlık

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: İshal & Kabızlık & Kusma
Forum Tanımlaması: Arşiv
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=42885
Tarih: 21 Kas 2025 Saat 02:25

Konu: kabızlık
Mesajı Yazan: elif5507
Konu: kabızlık
Mesaj Tarihi: 03 Mar 2014 Saat 12:33
hocam kızım 5 ay 20 günlük.bu ay ek gıdaya başladım.öğün olarak değil ama azar azar başaldım.perşembe günü sabahtan kızıma armut suyuyla karıştırdığım muz püresi verdim.ikindi gibide patates,havuç,pirinçden çorba yapıp verdim.o gün 1 defa az kaka yaptı.
cuma günü yapmadı ve gece 5-6 defa ağlar gibi bağırdı uykusunda
cumartesi de kaka yapmadı gece ağladı durdu.
pazar günü acile gtürdük.kansuk fitil koydular 20 dak.sonra sert kakayı çıkardı,peşine 1 defa daha kaka yaptı.akşamnda ve bu sabh gene ıkınıyor mızırdanıyor acaba kabızlık devam mı ediyor.
birde reflor verdiler 3 haftada devam edin dediler.içinde 1 bardak su ile karıştırın diyor.kızım öyle içmiyor.refloru su haricinde nasıl verebilirim.

bir sorumda kızım bazen gün aşırı kaka yapıyor,bazen iki gün yapmadığı oluyor.acaba kızım doymuyor mu hala kaka sayısı doymadığının kanıtı mıdır.

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 03 Mar 2014 Saat 19:06
Siz, cocuga; Pirinc, muz ve patatesi, AYNI gun verin, ondan sonrada merak edin, "-Niye kabiz oldu bu cocuk?" Normal, bunlarin teki bile kabiz yapabilir. Bunlara biraz ara verin, sonra teker teker azdan baslayin, hangisi, hangi miktarda, kabizlik yapiyor, onu gorelim...

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat