Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

kurdesen

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: Emzirme & Süt & Ek Gıda & Yemek
Forum Tanımlaması: Arşiv
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=42923
Tarih: 27 Ara 2025 Saat 05:37

Konu: kurdesen
Mesajı Yazan: emirayfer
Konu: kurdesen
Mesaj Tarihi: 05 Mar 2014 Saat 18:21
Kadir bey 11 gunluk bebegim var.. siddetli kasintilar yasiyorum 3 gundur. Kurdesen teshisi kondu. Bir takim losyon kren ve hap verildi.. emzirme konusunda sorun olmaz dedi dr ama emin olamiyorum.. ne yapmaliyim.. dogrusu kullanmayip ne yapabilirim onu da bilmiyorum cunku uyku uyutmuyor kasintilar

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 05 Mar 2014 Saat 21:13
Losyon ve krem; hicbir ise yaramaz, sirf "Recete kalabaligi" olsun diye yapilmis bir "Show"... Zyrtec, Avil veya benzeri bir allerji ilacini agizdan almaniz yeterlidir. Yediginiz-ictiginiz bir gida dokundu, daha hizli iyilesmek isterseniz, barsaklarinizi hizli bosaltacak bir "Mushil" ilaci kullanin.

Mesaj Tarihi: 10 Mar 2014 Saat 22:25
Ama Kadir bey zyrtek in prospektusunde emzirme doneminde kullanilmamali seklinde bir not var.. bebegim henuz 16 gunluk o nedenle tedirgin oldum. Ne onerirsiniz

Mesaj Tarihi: 10 Mar 2014 Saat 22:29
Ek olarak: sikayetim 1 haftayi gecti :( ozellikle bacaklarimda kasintilar var kabarti ve kizariklik seklinde.. cok rahatsiz edici :( daha cok geceleri kasiniyor

Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 11 Mar 2014 Saat 01:57
Sute gecmesine, geciyor da; 50kg bir anne, gunde 1tab. =10mg alsa, 1litre sute; 0.20mg duser... Buda, bir etki gosteremez. Zaten, 1-2 gun alip tesirine bakacagiz...

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat