Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

kutu sütü hakkında

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: Emzirme & Süt & Ek Gıda & Yemek
Forum Tanımlaması: Arşiv
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=42957
Tarih: 26 Kas 2025 Saat 21:24

Konu: kutu sütü hakkında
Mesajı Yazan: MiNiK PrEnSeSiM
Konu: kutu sütü hakkında
Mesaj Tarihi: 07 Mar 2014 Saat 20:32
mrb hocam bahsetmiştim kızıma mama+süt veriyorum fakat süt miktarını biraz daha artırıp mamayı tamamen kesicem artık bu aldığımız kutu sütleri oda sıcaklığında nekadar süre bekler sütü dediğiniz gibi soğuk vericem fakat buzdolabına koyduğumuz süt çok soğuk olduğu için biberona koyacağım sütü oda ısısında bikaç saat bekletsem bozulurmu

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 07 Mar 2014 Saat 22:14
Kutuyu actiktan sonra, icine giren havadaki mikrop sayisina gore, bu sure degisir.. 4-5 saat bekleyebilirler... Bazi sarlatan doktorlarin iddia ettigi gibi, bu sutlere Antibiyotik katilmis olsa idi, hic bozulmazlardi... Sutu soguk vermenizin bir sakincasi yoktur, cocuklar;soguk sutu daha cok severler.

Mesaj Tarihi: 08 Mar 2014 Saat 11:21
tamam hocam çok sağolun birde hocam kızım hiç oturmuyo sürekli ayakta yürüteçte, kucakta, bi altını değiştirirken yerde biraz duruyo geri kalan zamanda hep kucağımda bunda bi sakınca varmı bir an önce emekleyip yürüse kendine oyalanıcak bişeyler bulur ama böyle benide çok yoruyo ayrıca hocam üstten 2 tane dişini de yardı geçenlerde hep dişlerini sıkıp gıcırdatıyo kendisini sıkıyo bunu neden yapıyo hocam kolay gelsin...

Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 08 Mar 2014 Saat 18:59
Her istediginde kucaga almayin, biraz aglasin, bir sakincasi yok... Ilk disleri ciktiginda, hepsinde bu davranis sekli gorulur... Kiminde az, kiminde cok olur.

Mesaj Tarihi: 08 Mar 2014 Saat 22:14
tamam hocam çok sağolun...

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat