emzirirken hamile kalmak ve progestan kullanımı
Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: Emzirme & Süt & Ek Gıda & Yemek
Forum Tanımlaması: Arşiv
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=42972
Tarih: 07 Eki 2025 Saat 20:44
Konu: emzirirken hamile kalmak ve progestan kullanımı
Mesajı Yazan: asliaslan
Konu: emzirirken hamile kalmak ve progestan kullanımı
Mesaj Tarihi: 08 Mar 2014 Saat 23:09
merhaba doktor bey 14 ayına girmek üzere bir kızım var yaklaşık beş haftalık hamileyim doktorum emzirmen sebebi ile kanama yapar dedi ve 200mg progestan yazdı emzirmeyi birden bırakamıyorum eskisine nazaran azaltamamla birlikte emzirmeye devam ediyorum ve bu ilac emzirirken kullanılabilir mi? emzirmek gebelikte bir sakınca teskil eder mi? cevaplarınızı bekliyorum tesekkür ederim.
|
Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 09 Mar 2014 Saat 18:36
Sacma, sapan bir islem... EMZIRMENIZIN BIR MAHSURU YOKTUR, ILAC FILAN KULLANMAYIN...
|
Mesaj Tarihi: 09 Mar 2014 Saat 23:32
Hocam vakit ayırıp cevap yazdığınız için teşekkür ederim mesajımda bir eksik hususu bildirmek isterim doktorum bu ilacı usg de kese görüntülendi yalnız devam eden lekelenmelerim var diye bu lekelenme tarzı kanamaların durması için ilacı verdi eğer ilacı kullanmazsam ve emzirmeye devam edilmesi halinde rahim kasılmaları sebebiyle düşük olacağını söyledi cocuğumuda emzirmeyi bırakmak istemediğim için sizin görüşlerinizi almak istiyorum emzirmeye devam edip bu ilac kulanılabilir mi vereceğiniz cevap için şimdiden teşekkür ediyorum.
|
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 10 Mar 2014 Saat 03:22
O doktorun iddia ettigi durum, ancak dogum sonrasinda, olur... Pek cok hastam, doguma kadar, ilk cocuklarini emzirmeye devam ettiler...
Tabii, simdi Allah gostermesin, bir dusuk olsa, bahanesi de hazir.... "Emzirdiniz ondan oldu" diyecek.
|
Mesaj Tarihi: 10 Mar 2014 Saat 20:20
O zaman ilacı kullanmıyorum eskisi gibi emzirmeye devam ediyorum.Cevaplarınız için teşekkür ederim ALLAH razı olsun
|
|