Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

ateş ve sancı

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: Ateş
Forum Tanımlaması: Arşiv
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=42975
Tarih: 20 Kas 2025 Saat 08:45

Konu: ateş ve sancı
Mesajı Yazan: msezer
Konu: ateş ve sancı
Mesaj Tarihi: 09 Mar 2014 Saat 02:10
Merhabalar hocam... Oğlumda burun akıntısı ve öksürük vardı, muayene sonrası doktor sulcid 100 ml şurup ve bricanyl ekspektoran şurup verdi... ilaçları salı akşamı vermeye başladık ve cumayı ctesiye bağlayan gece oğlumda ateş ve uzun süreli (sancıdan olduğunu düşündüğüm) ağlamalar başladı.. ertesi gecede benzer durumları yaşadık.. ateş ve sancının nedeni ne olabilir hocam, ilaçlara devam etmeli miyiz? yardımcı olur bilgilendirirseniz çok sevinirim... 

Cevaplar:
Mesaj Tarihi: 09 Mar 2014 Saat 02:13
Hocam oğlumun yaşı ile ilgili bilgiyi vermeyi unuttum... Çocuğum 9 aylık...

Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 09 Mar 2014 Saat 18:53
Antibiyotigi ve Astim ilacini HEMEN kesin... Turkiye deki doktorlarin bu "salakca" uygulamalari yuzunden, hergun pek cok cocuk hastanelik oluyor...
INSAF, 9 aylik cocuga bile bu kadar kuvvetli antibiyotigi,ve Astim ilacini, gerekmedigini bile-bile vermeleri, bunlarin ne mal olduklarini zaten gosteriyor..

Mesaj Tarihi: 09 Mar 2014 Saat 23:53
Hocam çok teşekkür ediyorum ilginize..
zaten çocuk doktora götürdüğümden daha kötü oldu.. sürekli burnu akıyor ve çok yüksek olmasa da ateşi yükseliyor... ne yapabiliriz hocam, tavsiyeniz ne olur?

Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 10 Mar 2014 Saat 03:34
O verilen, aptalca ilaclarin etkilerinin gecmesini bekleyin. En az; 2-3 hafta surecek. Yazilarimi okuyun.

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat