Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Öksürük

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: Grip & Soğuk Algınlığı & Öksürük
Forum Tanımlaması: Arşiv
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=43107
Tarih: 16 Ağu 2025 Saat 14:13

Konu: Öksürük
Mesajı Yazan: Glshbgz
Konu: Öksürük
Mesaj Tarihi: 16 Mar 2014 Saat 13:55
Hocam oğlum 4 yaşında 17.7 kg 101 boy
Hafif gripliydi sadece burnu akıyordu, dün dışarı çıktık çok oynadı terledi birazda rüzgar yedi. Akşam hafif ateşi çıktı ve sabaha kadar sanki karda yatmış gibi öksürmeye başladı. Burnu akıyor, bademcikleri kızarık, dili pembe biraz beyaz, koku yok. Bu krup mudur, her zamankinden farklı öksürüyor. ?

Cevaplar:
Mesaj Tarihi: 16 Mar 2014 Saat 14:10
Hocam birşey daha;
1- krupda illaki decort yaptırmak gereklimidir,iğne yaptırmaktan nefret ediyor gerekli ise zorla yaptıracağız.
2-okula gönderebilir miyim?

Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 16 Mar 2014 Saat 19:00
Hastalik, zaten: "3 gece hastaligi" dir... 3 gece sikintili devreyi atlatabilirseniz, gerisi siradan Grip gibi seyreder.igne yaptiramazsaniz, cok sikistiginda, "soguk havaya" cikarin, rahatlar.
3 gunden sonra okula gidebilir.

Mesaj Tarihi: 17 Mar 2014 Saat 10:20
Hocam havlar tarzda öksğrük bir gece ve gündüz devam etti, dün gece öksürük yoktu fakat ateşimiz vardı. Krup 1 gün sürebiliyor mu, krup değilde grip miydi?

Mesaj Tarihi: 17 Mar 2014 Saat 18:24
Krup degilmis... BIR cins, Gripal enfeksiyon geciriyor.. Antibiyotik ve Peditus benzeri ilaclari vermeyin, kisa surede iyilesir.

Mesajı Yazan: cigdempolat
Mesaj Tarihi: 18 Mar 2014 Saat 12:33
Hocam havlar tarzda öksürük nasıl olur? Oğlum da öksürüyor uyurken vicksli sıcak buhar yapıyorum ama krupsa anladığım kadarıyla soğuk hava iyi geliyor, kötülük yapmış oluyorum. Öksürüğü nasıl ayırabiliriz? Krup da arka arkaya çok mu öksürür?

-------------
Cigdem

Mesaj Tarihi: 18 Mar 2014 Saat 22:28
O sesi duymadan, anlatabilmem cok guc... Once islik calar gibi, ses cikararak nefes alip, boguk bir sesle oksururler.. Oldugunda, anlayacaksiniz.

Mesajı Yazan: cigdempolat
Mesaj Tarihi: 19 Mar 2014 Saat 14:46
Tamam hocam, bizim öksürük ona benzemiyor. Tarifiniz için teşekkür ederim, sanırım anladım.

-------------
Cigdem

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat