peditus
Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: İlaçlar
Forum Tanımlaması: Arşiv
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=43211
Tarih: 22 Tem 2025 Saat 15:58
Konu: peditus
Mesajı Yazan: dilyas
Konu: peditus
Mesaj Tarihi: 21 Mar 2014 Saat 15:55
Kadir bey güzel umutlu günler diliyorum.oğlum 23,5 aylık 15 kilo 84 cm boyunda en son götürdüğümüz doktor boyu kilosu normal dedi ama bana göre kilosu sanki fazla acaba haklımıyım ?ikinci sorum dün gece bizi uyutmadı burun akıntısı ve hapşırık vardı öksürük yok denecek kadar azdı ateş yoktu calpol verdim calpolden sonra uyudu acaba grip mi oluyor artık hastanelere götürmek istemiyorum hemen antibiyotik dayıyorlar ve hastane de alabileceği mikroplardan endişe duyuyorum evde peditus var grip ve soğuk algınlığı diyor çocuklarda ona başlamalımıyım sizce şimdiden teşekkürederim
|
Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 25 Mar 2014 Saat 03:40
3 kilo fazlasi var... O aptal; iyi sallamis... Bu sacmaligi yaparken, bir "cetvele" baktimi?? Yoksa kafadan salladimi??
SAKIN; hicbir durumda; Peditus kullanmayin... \Ayrica; Peditus icinde, aynen Calpol'de oldugu kadar, "Parasetamol" verdir, Turk doktorlari artik ilaclarin icindeki etkin maddeleri bilmediklerinden, boyle sacmaliklari hep yaparlar ve cocuklarin Karacigerlerini mahvederler...
|
Mesajı Yazan: dilyas
Mesaj Tarihi: 26 Mar 2014 Saat 13:46
Kadir bey peki peditus dışında ne önerirsiniz ne yapmalıyız grip olduğunda .teşekkürederim şimdiden
|
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 26 Mar 2014 Saat 21:23
Benim; 5 seneden beri, Grip icin anlattiklarimi uygulayin.
|
|