Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

oğlum (Depiğmente Nevüs )

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: Alerji & Cilt & Saç
Forum Tanımlaması: Arşiv
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=43260
Tarih: 29 Eyl 2025 Saat 12:19

Konu: oğlum (Depiğmente Nevüs )
Mesajı Yazan: feryaeren
Konu: oğlum (Depiğmente Nevüs )
Mesaj Tarihi: 25 Mar 2014 Saat 17:20

Hocam Merhaba, 4yaşında ki oğlum ilgili bir kaç sorum olacaktı.
1) 07/ ağustos/2014 tarihinde oğlumun göğüs ve göbek bölgesinde vitiligo mu var demiştim sizde Depiğmente Nevüs olduğunu söylemiştiniz, nitekim o tarihten beri azalma ya da artma olmadı sadece bazı doktorlar göbeğinde ki büyük lekeyi almamızı rengi daha çok emdiğini söyledi . Hocam doğrusu nedir bu işin?
2) sağ yumurtalığında hidrosel ve kist tespit edildi , zamanla hidroselin geçeceği ama kisti almamız gerekiyor dediler .Ultrasyon görüntelerini ve raporu gönderiyorum yorumlarsanız sevinirim.

-------------
ferya gül

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 25 Mar 2014 Saat 23:39
Hicbir sey yapmayin, her iki durumdada, ameliyatin birakacagi 'izler' simdikinden daha kotu bir manzara yaratacaktir.

" göbeğinde ki büyük lekeyi almamızı rengi daha çok emdiğini söyledi "

Allah akil dagitirken bu salaklar nerede idi acaba!!!

Mesaj Tarihi: 26 Mar 2014 Saat 08:05
Hocam çok çok teşekkür ederiz , içimize su serptiniz. Peki bu yumurtalığında ki kist ilerde büyür mü? aşımıza iş açar mı ? açıkçası bu konuda eşimle tedirginiz.

-------------
ferya gül

Mesaj Tarihi: 26 Mar 2014 Saat 18:40
Buyurse, o zaman dusunuruz... ARKAMIZDAN ATLI KOVALAMIYOR.. Ayricada "kist" oldugu bile kesin degil, belkide "hidrosel"e bagli bir olusum ve hidrosel'in iyilesmesi ile oda kaybolacak...

Mesaj Tarihi: 26 Mar 2014 Saat 22:46
Hocam raporda kist olduğu yazıyordu ve doktorumuz da alınması gerekiyor deyince endişelendik. Nevüs alımı nasıl oluyor peki hocam, gittiğimiz bütün cilt doktorları ilerde sorun oluştururuz aldırmanız gerekiyor dedi.Ne kadar operasyonlara , ameliyatlara düşkün bir milletiz böle .Ne yapacağımızı şaşırdık her bir yerden kaçar olduk ama sayenizde de çok bilinçlenmiş olduk. Her şey için tekrar çok teşekkür ederiz.

-------------
ferya gül

Mesaj Tarihi: 26 Mar 2014 Saat 23:41
Karindaki "koyu bolge" alinacak, oraya baska bir yerden "Deri " transplante edilecek, 1 tane koyu lekeli bolge varken, ameliyat sonrasinda; 2 tane, ameliyat izli bolge olacak...

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat