Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Anne Olunca Anladım Bir Yaşında...

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: Forum / AOA Hakkında
Forum Adı: Haberler & Duyurular
Forum Tanımlaması: (AOA hakkındaki son haberler ve diğer duyurulması gereken herşey)
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=4331
Tarih: 20 Haz 2025 Saat 05:51

Konu: Anne Olunca Anladım Bir Yaşında...
Mesajı Yazan: Hülya Yıldırım
Konu: Anne Olunca Anladım Bir Yaşında...
Mesaj Tarihi: 14 Oca 2008 Saat 23:13
Sevgili anne arkadaşlarım ve annelere destek veren sevgili babalar,
1 yıl önce bugün ilk defa bu siteden sizlere" merhaba" dedik ve ne mutlu ki, merhabamız, 83 ülkede binlerce merhabayla karşılık buldu... Hep diyorum ya, kar topu misali büyüdük, daha da büyüyeceğiz. Çünkü bu mesleğin hep teknik, hem de içerek olarak, erbabları (profesyoneller) tarafından yapılan tek site; Anne Olunca Anladım... Ama bunun da ötesinde duyarlı, duygu yüklü, vizyon sahibi, bakış açısı sunan, bilgiyi önemseyen ama ama içgüdüleri de yabana atmayan, farkındalık ve değişimden yana, anneleri anlamaya yeminli, kadın bakış açılı ve en önemlisi de samimi bir portal...
Sanırım 83 ülkede, binlerce anne, bu yüzden buradasınız; ve bizler de her geçen gün AOA adlı bu güzel bebeği daha nasıl verimli hale getirebiliriz'in heyecanındayız; daima ilk günkü gibi...
Sizlerden ricam, kulaktan kulağa oynamaktan asla vazgeçmeyin, ki yeni anneler sitemize üye olsun, kar topu misali bütün dünyada büyüyerek paylaşmanın hazzını yaşamaya devam edelim, yalnızlık çekmeyelim... Ayrıca, Benim Hikayem, Aile Albümü ve Video bölümlerine de katkılarınız bizim için çok önemli...
Ve tabii, güzel mesajlarınız zor günlerde ilaç gibi, kuşkusuz bir de dualarınız...
İyi ki varsınız, iyi ki burada sizlerle tanıştık, birdik binler olduk... Hayallerimizin daha çok başındayız, inanın hepsini bir bir gerçekleştireceğiz.
Hepinizi sevgiyle kucaklıyorum, bebeklerinizi-çocuklarınızı öpüyorum, eşlerinize de selamlar...
Hülya Yıldırım

Cevaplar:
Mesajı Yazan: duygu07
Mesaj Tarihi: 14 Oca 2008 Saat 23:21
Anne Olunca Anladım'ın birinci yaşı kutlu olsun Hülya Hanım.
Sizi de Anne Olunca Anladım bebeğinizin annesi olarak kutlarız. Onu çok güzel yetiştiriyorsunuz ki verdiklerinizi alıyorsunuz. Ruhunuza sağlık.

Bebişlerimizden izin aldığımız her dakika burada sizinle olmaya çalışacağız.
Sevgiler.
Duygu

Mesajı Yazan: belma
Mesaj Tarihi: 14 Oca 2008 Saat 23:43
Bende Anne Olunca  Anladımın 1. yaşını sevgiyle  kutluyorum ve büyüyerek nice yıllara diyorum Hülya Hanım.  Buarada bugün sabah Tv8  de A.OA  ın taklidi bir progrmla karşılaştım ve çok üzüldüm.Ama inanıyorumki sizinle daha iyi yerlerde buluşacağımıza.
Sevgiler

-------------
Kamil insan toprak tutsa altın olur,eksik insan altın tutsa toprak olur.

Mesajı Yazan: Ziyaretçi
Mesaj Tarihi: 14 Oca 2008 Saat 23:44
Böylesine güzel ve faydalı bir site kurduğunuz için sizlere teşekkür ediyorum ve Anne Olunca Anladım ın 1. yaşını kutluyorum...İyiki açmışsınız bu siteyi,sayenizde çok güzel dostluklar kurduk..

Daha nice yaşlara hep beraber girmemiz dileğiyle...

ClapClapClap

Mesajı Yazan: MySons
Mesaj Tarihi: 14 Oca 2008 Saat 23:45
Benim 2yasindaki oglum simdi "Heppi detti tuuu yuuu" derdi uyumuyor olsaydi.
Hülya hanim öncelikle size tesekkür etmek istiyorum, böylesine güzel ve böylesine bilgiyle dolu bir site olusturdugunuz icin!!! Sayenizde burada dünyanin bircok ülkesinden arkadasliklar kuruyoruz, bir cogumuz görüsme firsati bile buldu... bunlar hep sizin sayenizde...

AOA 1 yasini doldurdu, daha nice senelerini dolduracagindan eminim...
Insallah benimde gelinlerim torunlarimi yetistirirken bu siteden bilgi edinirler!!!
Nice güzel günler ve yillara!!!
Saygi ve selamlarimla!

Nurgül Acar

-------------
http://www.glitterfy.com/">

Mesajı Yazan: sengul
Mesaj Tarihi: 14 Oca 2008 Saat 23:52
Hülya Hanım öncelikle  bu siteyi bizlere ulaştıran ve emeği geçen herkese çok teşekür ederim.Clap
Çocuklarımızla birlikte her geçen gün bir adım daha ilerideyiz. İnanın birbirimizden çok şey öğreniyoruz. Kimi zaman mutluBig%20smile, kimi zaman üzgün Cryama hep beraberiz. Sanal ortamın verdiği rahatlıkla yeri geliyor kızıyorAngry, yeri geliyor bağrımıza basıyoruz birbirimizi.
Sanalda olsa dostluk, arkadaşlık, bilgi,....var A.O.A....Cicek
Hayallerimizi hep birlikte gerçekleştirmek umuduylaNuke
 Sevgiler.Clown

-------------
Kesinlikle çocuğuna “çocuk gibi” davranma.

Bu anneler olarak yaptığımız en büyük kabahat aslında.

Küçük olabilirler ama onlar da birey birey.

Mesajı Yazan: Gamze
Mesaj Tarihi: 15 Oca 2008 Saat 00:08

Anne Olunca Anladım'ın birinci senesini kendim, beyim ve oğlum adına kutluyorum. Hep beraber nice senelere ulaşmak dileğiyle....

Hülya Hanım asıl biz sizlere teşekkür ederiz. Sayenizde bilgiye, dostluğa, dayanışmaya vs. herşeye ulaşabildik. Burada uzmanlarımızın bilgilerinden yararlanmakla kalmayıp, arkadaşlıklar kurduk. Sanal ortamdan çıkıp reel hayatta tanıştık, kaynaştık. Bütün bunların hepsine sizlerin sayesinde ulaştık.
Siteye emeği geçen herkese sevgi ve saygılarımızla...

-------------
http://www.glitterfy.com/" rel="nofollow">

<a href="http://evimizelimizde.blogspot.com.tr/">http://evimizelimizde.b

Mesajı Yazan: fatoş
Mesaj Tarihi: 15 Oca 2008 Saat 00:41
A.O.A. 1. YAŞINI GÖNÜLDEN KUTLARIM ClapClap ClapClapClapClapClap 
Sadece insan bilgilendirme amaçlı, gelecek nesilli doğru büyütme adına kurulan bir site, anneleri bilginizle yetiştiriyorsunuz. Biz anneler için bundan daha güzel bir emek olabilir mi ? Size ve tüm emeği geçenlere binlerce teşekkürler.   
Biz annelerin, sizin engin bilgilerinize her zaman ihtiyacımız var, iyiki varsınız Clown Bu site ve sunmuş olduğunuz programlar sayesinde doğru bir şekilde çocuklarımızı büyüttüğümüz için gönlümüz çok rahat, emeklerinize sağlık Smile

-------------

Mesajı Yazan: DENİZKIZI
Mesaj Tarihi: 15 Oca 2008 Saat 00:46
daha nice nice yıllara ve sağlam dostluklara inşallahClownClownClownClownemeği geçen herkese çok teşekkür edrimClownClownClownClown

Mesajı Yazan: hoşseda
Mesaj Tarihi: 15 Oca 2008 Saat 00:56
Anne Oluna Anladım sitesinin 1. yaşını kutlarken, Hülya Hanım ile Haluk Bey'i ve diğer emeği geçenlere de teşekkür ediyorum ClapClapClap

İyiki bu siteyi var ettiniz, yoksa anneler bir parça eksik kalacaklardı... 

Nice nice senelerde hep birlikte bu oluşumun içinde olmak dileğiyle...

Sevgiler ... 

-------------
http://lilypie.com">

Mesajı Yazan: ALPELLA
Mesaj Tarihi: 15 Oca 2008 Saat 08:59
Sevgili  Hülya hanım ve Haluk bey,

Bu güzel dostlukların kurulmasında, güzel paylaşımlarda bulunulmasında sizlerin varlığını gözardı etmek imkansız. Bu sitede emeğiniz, hakkınız çok. Ne mutlu size ClapClap İyi ki varsınız. Umarım nice nice seneleri birlikte geçiriz.

Sevgi ve saygılarımla

Nice Mutlu yıllara
Sağlık, huzur ve bol kazançla.
Anne olunca anladım,
Tadına doyamadım

Güzel paylaşımlar, dostluklar,
Gülen bir yüzle karşılar,
Her yeni üyeyi
Bağırlarına basarlar

ClownClownClown

Mesajı Yazan: superisi
Mesaj Tarihi: 15 Oca 2008 Saat 10:47
CicekBöyle güzel bir portala üye olduğum için kendimi çok şaslı hissediyorum.Bu siteyi Hülya Yıldırım'ın programında duydum tesadüfen girdim ve kendimi buldum.Bu site sayesinde araştırma kimliğime kavuştum .Çok teşekkür ederim Hülyacığım.Portalımızın doğum günü kutlı olsun.Dilerim beraber yaşlanırz.Clown

-------------
ZÜLAL(Bookworm)

Mesajı Yazan: irme
Mesaj Tarihi: 15 Oca 2008 Saat 11:28
Bende anne olunca anladım dedim ve bu siteye üye oldum,iyiki de olmuşum.Bukadar çok bilgi içeriği olan,bu bilgi içeriklerinin arkasında profesyonel bir ekip olan,sıcak dostlukların yaşandığı,sanal ortamdan çıkıp güzel gülüşlerin görülebildiği,beraber gülüp,ağlayıp,eğlendiğim bir portalda olduğum için çok mutluyum.Başta Hülya hanım olmak üzere bu siteye eli değen,emeği geçen herkese sonsuz teşekkürler...
1. Yaşımız Kutlu Olsun...
Daha nice yaşlarda beraber olmak ümidiyle..Clown

-------------
Pamuk Prensesin Annesi...

Mesajı Yazan: duygu
Mesaj Tarihi: 15 Oca 2008 Saat 12:09
Anne Olunca Anladım'la hamileliğimin son günlerinde tanışmıştım... Kafamdaki her sorunun cevabını bulabildiğim eşsiz bir bilgi kaynağı olmasının yanı sıra; çok eğlendiğim, mükemmel arkadaşlarla tanıştığım bir yer oldu bu site.

Anneliği Anne Olunca Anladım'dan öğrendim desem herhalde abartmış sayılmam. Çünkü gerçekten öyle... Hatta eşim sağa sola "Duygu oğlanı internetle büyüttü" diyor, o dereceLOLLOLLOL 

Emeği geçen herkese sonsuz teşekkürlerimi sunarken, Hülya Hanım'ın belirttiği gibi kar topu gibi büyüyeceğimiz nice yıllar diliyorum...

Mesajı Yazan: devrimatilkan
Mesaj Tarihi: 15 Oca 2008 Saat 12:19
Nice mutlu senelere hep birlikte...iyiki doğdun AOA:))Clown

-------------
canım kızım 2005, devrim 1977, hüseyin 1969

Mesajı Yazan: apolat
Mesaj Tarihi: 15 Oca 2008 Saat 12:54
bu siteye kısa süre önce üye olsamda bana ve hayatıma çok şey kattığını belirtmek isterim...bilgi paylaşımı ve dostluk anlamında...daha nice senelere ....ClownClown

-------------

Mesajı Yazan: emelaker
Mesaj Tarihi: 15 Oca 2008 Saat 12:56
ben ne zaman anlayacağım diye düşünen herkes ''anne olunca anladım''diyor biliyorum..hepimiz anladık,anneliği,paylaşmayı,birinin üzerine titremeyi,kendi hayatından daha önemli 'o' nun hayatı olduğunu...bizi tanıştırdığınız için,kaynaşmamızı sağladığınız için,birbirini hiç tanımayan ve belkide tanımayacak bu kadar çok anneyi aynı çatı altında topladığınız için,hepimize ''anneoluncaanladım''demeyi öğrettiğiniz için....teşekkürler..hülya hanım,haluk bey ve emeği geçen,yüreği değen herkese...

iyi ki doğdun A.O.A,iyiki doğduK...

-------------
http://www.baby-gaga.com/">

Mesajı Yazan: ismigul
Mesaj Tarihi: 15 Oca 2008 Saat 13:02

A.O.A. ile 22 Haziran sonrası tanıştım ve çok mutluyum.. Çalışan bir anneyim ancak henüz işe başlamadım.. Keşke diyorum bizim programımız çalışan annelerin de izleyebileceği bir saatte ve tüm annelerin ulaşabileceği bir kanalda tekrar başlasa da hepimiz mutlu olsak..

BİRİNCİ YAŞIN KUTLU OLSUN "ANNE OLUNCA ANLADIM"..

TEŞEKKÜRLER HÜLYA HANIM ve katkısı olan HERKES..

AOA BİZE ANNELİĞİMİZİN FARKINDALIĞINA VARMAMIZ VE KIYMETİNİ ANLAMAMIZ İÇİN ÇOK BÜYÜK BİR IŞIK TUTTU..
teşekkürler..

-------------
Özgül'ün annesi

Mesajı Yazan: hande
Mesaj Tarihi: 15 Oca 2008 Saat 14:26

SmileVE EVEEETT....

BİRİNCİ YAŞIMIZ GELDİ ÇATTISmile.HIZLA BÜYÜYÜYEN BU SEVGİ, PAYLAŞIM, FİKİR, VS...PORTALINI BENDE EN İÇTEN SEVGİLERİMLE KUCAKLIYOR.....HÜLYA HANIM VE HALUK BEY NEZDİNDE,SİTEDE, FORUMDA VE PROGRAMDA TÜM EMEĞİ GEÇEN ARKADAŞLARIMIZI KUTLUYOR, HERKESİN ELİNE YÜREĞİNE SAĞLIK DİYORUMClownNİCE SENELERE HEPBERABERCE İNŞALLAH.....1 DEĞİL 11 YIL OLSUN, BEBEKLERİMİZ BU SİTEYLE BÜYÜSÜN Smile 

(1.yıl kutlaması yapalım derim benLOLsazlı sözlü )

-------------
http://bonbon-butik.blogspot.com/ - BEBEK ŞEKERİ VE BUTİK KURABİYE İSTEYEN TIKLASIN LÜTFEN :)

Mesajı Yazan: ALPELLA
Mesaj Tarihi: 15 Oca 2008 Saat 14:32
Türkü evine gidermişiz sazlı sözlü deyince aklıma ilk o geldi vallahi LOLLOL

Mesajı Yazan: hande
Mesaj Tarihi: 15 Oca 2008 Saat 14:57
Orjinalini yazan: ALPELLA ALPELLA Yazdı:

Türkü evine gidermişiz sazlı sözlü deyince aklıma ilk o geldi vallahi LOLLOL

ay delisin

-------------
http://bonbon-butik.blogspot.com/ - BEBEK ŞEKERİ VE BUTİK KURABİYE İSTEYEN TIKLASIN LÜTFEN :)

Mesajı Yazan: yasemin
Mesaj Tarihi: 15 Oca 2008 Saat 15:06
nice yillara hep beraber bu site acildi ikinci gunu ben üye oldum ve üye oldugum icin cok kendimi sansli hissediyom cok seyler ögrendim ve cok guzel arkadaslik kurduk nice senelerimiz beraber gecer insanlah

-------------

Mesajı Yazan: Siddartha
Mesaj Tarihi: 15 Oca 2008 Saat 15:08
Yasemin bizim en eski bir kaç üyemizden biri. Hatta hala aktif olan en eski üyemiz... Bu forumda online sayfalarında iki üç kişi birbirine denk gelmek için az vakit geçirmediler. Ben o zaman onlara hep binlerce kişi olacağımız zamanlar yakında gelecek diyordum...

Neyse ki yalancı çıkmadım. LOL

Mesajı Yazan: suzi
Mesaj Tarihi: 15 Oca 2008 Saat 15:14
Bir çok anneyi bu seviyeli,yararlı sitede buluşturduğunuz için çok teşekkürler ve beraber nice yıllar temennisiyle....

Mesajı Yazan: aysegulce
Mesaj Tarihi: 15 Oca 2008 Saat 16:36
 Öncelikle Anne Olunca Anladım'a nice yıllar diliyorum. KizBebek
 Hiç tahmin edemezdim sanal ortamda böyle paylaşımların olabileceğini. Bu siteyi Hülya Hanım'ın güzel sesinden duydum ve katıldım. Annelik gibi güzel ve kutsal bir duyguyu tatmış olanlara, tatmak isteyenlere gerçekten içten ve bilgilendirici bu ortamı sunan Hülya Hanım ve Haluk Bey başta olmak üzere emeği geçen herkese çok teşekkür ederim.  Kendisinin de söylediği gibi kartopu gibi hergeçen gün büyüyen, sorumluluk bilincini hiç kaybetmeden ciddiyetle ve bir o kadarda sevecenlikle üyelerine yeni bilgiler sunan herkese, katılımları ile bizleri aydınlatan uzmanlarımıza da çok teşekkür ederim. Bu arada sitemizin üyeleri de paylaşımları ve içtenlikleri ile beni bu siteye bağlayan bir diğer unsur. Buradaki herkese çok teşekkür ederim... Clown 

Mesajı Yazan: oğuzkağan
Mesaj Tarihi: 15 Oca 2008 Saat 17:01

Nice yıllara Anne olunca Anladım.bebeğimi büyütmemde bana yardımcı olduğun için çok teşekkür ederim.

Mesajı Yazan: waterlily
Mesaj Tarihi: 15 Oca 2008 Saat 17:29
Clownnice mutlu yıllarımız olsun inşallah sizinle ve daha bir çok kişiyle kurduğumz dostluklar bizleri çok ama çok bilgilere uçuruyor..
iyi ki varsın anne olunca anladım...

-------------
ECRİNİM

Mesajı Yazan: erkinu
Mesaj Tarihi: 15 Oca 2008 Saat 17:39
Sevgili Hülya ve Haluk ve bu siteye emek veren diğer değerli dostlar,

Öncelikle bir baba, daha sonra da bebekler ve çocuklar ile ilgili sektörde çalışan bir profesyonel olarak yaptığınız işin önemini ve ebeveynlere sağladığı yararı anlatmak çok da kolay değil. Aslında bunun daha iyi anlaşılabilmesi için bu sektörün yakın zamanını da bilmek ve anlatmak gerek, ki bu projenin fonksiyonu ve önemi daha iyi özümsensin.
Bu kadar insanı bir araya getirmek zor ancak bu kitleyi büyüterek bir arada tutmak ondan çok daha zor bir uğraş gerektiriyor. Bunu çok da başarılı bir şekilde yaptığınızı görmek, çocuklarımızın sağlıklı geleceği açısından son derece önemli.
Duygusal anlamda da gelişmeye başlamış bu bilgi birlikteliğinin büyüyerek, çoğalarak başarı içersinde daha, çok daha gelişmesini ve devamını gönülden diliyorum.

Sevgi ve saygılarımla,

F.Erkin ÜLTANIR

Mesajı Yazan: elcinim
Mesaj Tarihi: 15 Oca 2008 Saat 18:35
oncelıkle hulya hanım ve haluk bey daha sonra arkanızda olan tum calısan emegı gecen herkese cok cok tesekkur ederım ve 1.yılınızı kutlarım ClapClapClapClapClap
bu kadar anneyı bıraraya getırdınız ve bılgılendırdınız.bıze cok guzel bılgıler,dostlar ve paylasımlar verdınız sıze bır kez daha sonsuz tesekkurler.bızlerle temasta olmanız ve bızımle ılgılı olmanız ayrıca hos bı davranıs bunuda soylemeden edemıcem ClapClapClap
1.YASINIZ,1.YASIMIZ KUTLU OLSUN ClapClapClapClapClapClapClapClap
basarılarınızın devamı dılegıyle......
ClapClapClapClapClapClapClapClapClapClapClapClapClapClapClapClap

Mesaj Tarihi: 15 Oca 2008 Saat 20:43
Orjinalini yazan: Siddartha Siddartha Yazdı:

Yasemin bizim en eski bir kaç üyemizden biri. Hatta hala aktif olan en eski üyemiz... Bu forumda online sayfalarında iki üç kişi birbirine denk gelmek için az vakit geçirmediler. Ben o zaman onlara hep binlerce kişi olacağımız zamanlar yakında gelecek diyordum...

Neyse ki yalancı çıkmadım. LOL

evet halen en eski üye olarak bir senedir devam ediyom ve hic birakmayacgimida biliyom cok senelerimizi gecirirz insanlah bu sitede yalaniniz cikmadi dün gibi hatirliyom o sözünüzü iyiki varsiniz haluk bey ve hülya hanim

-------------

Mesajı Yazan: hilal
Mesaj Tarihi: 15 Oca 2008 Saat 21:10
öncelikle hülya hanım ve haluk bey sizlere çooook teşekkür edip bu güzel siteyi hazırladığınız ve bizimle paylaştığınız için çoook mutlu olduğumu belirtmek isterimClown

çoook mutluyum çünkü sizin syenizde çok güzel arkadaşlar edindim ve çok güzel bilgilerden yararlandım....

keşke programda bitmeseydi ama daha güzel ve yenilenmiş bi şekilde karşımıza çıkacağından eminim

bende uzuuuun bi süre burda olucam ömrüm yettiyinceBig%20smilebu güzel bilgilerden ve bu güzel dostlardan asla ayrı kalamam..
taaaki s,iz beni kovana kadar...

nice uzuuun ve güzel yıllara...

-------------
Bazılarını hoşgörmüyorum,tahammül ediyorum...Ama tahammülünde bir sınırı var,biliyorum...

Mesajı Yazan: sevınc
Mesaj Tarihi: 15 Oca 2008 Saat 23:22

ANNE OLUNCA ANLADIM NICE  YILLLARA   haluk bey ve hulya hanım boylebır sıteyı kurup bıze guzel dostlar edınmemızı sagladıgınız ıcın sıze ne kadar tesekkur etsek azdır ıyıkı varsınız

-------------
http://www.youngnutrition.net">

Mesajı Yazan: ılgının annesi
Mesaj Tarihi: 15 Oca 2008 Saat 23:27
söylenebilecek herşey söylenmiş...nice yıllaraCicek

-------------
ılgının annesi gökçen
http://lilypie.com" rel="no follow">

Mesajı Yazan: Ziyaretçi
Mesaj Tarihi: 15 Oca 2008 Saat 23:48

CicekCicekCicek nice güzel ve mutlu yıllarda da birlikte olmak dileğimle,hülya hanım,haluk bey ve tüm emeği geçen arkadaşları kutluyor,emeğinize,yüreğinize sağlık diyorum.tam hayal ettiğim gibi samimi,seviyeli ve sıcacık bir site kurmuşsunuz.hem öğreniyor,hem de eğleniyoruz.arkadaşlarımın da dediği gibi,sayenizde çok güzel dostluklar edindik.iyiki varsınız.hülya hanım,kulaktan kulağa oyunumuz devam ediyor,hiç şüpheniz olmasınWinkbirlikte,nice güzel yıllara...CicekCicekCicek

Mesajı Yazan: melisamm
Mesaj Tarihi: 15 Oca 2008 Saat 23:59
ben de yeni üye olarak siteden çok yararandığımı söylemek istiyorum. Tv programının sıkı takipçisi idim ancak en kısa zamanda tekrar sizi ekranlarda göreceğimizi ümit ediyorum.

-------------
http://www.dumex.com.sg">

Mesajı Yazan: ifakat
Mesaj Tarihi: 16 Oca 2008 Saat 14:17

haluk bey,hülya hanım,ve tüm anne olunca anladım üyeleri dilerim daha nice yılları hep beraber kutlama şansımız olur emeği geçen ve bize tüm bu güzel arkadaşlıkları dostlukları sunan herkese çok teşekkürler Clown

-------------
Öyle bir kul hakkım varki benden alınan... ALLAH'ım yarına bırakır ama ,yanına bırakmaz ASLA...!!!

Mesajı Yazan: Nimett
Mesaj Tarihi: 16 Oca 2008 Saat 18:55
Bence de söylenecek hiç bir söz yok daha nice uzun yıllara siteye yeni üyeyim ama programı hiç kaçırmazdım :( artık başlasanız bi an önce Hülya Hanımm..

-------------
ELif Öykümmmm

Mesajı Yazan: meral75
Mesaj Tarihi: 16 Oca 2008 Saat 22:36
CicekAOA happy birthday diyoruz.. Hülya hanima ve emegi gecen hrk. oglumla öpücükler gönderiyoruz .. ClownClown iyiki varsinizClap

Mesajı Yazan: rabia narin
Mesaj Tarihi: 17 Oca 2008 Saat 20:20

TEBRİKLERClapClapClapClapClapTEŞEKKÜRLER

Bu kadar insanı bir araya getirdiğiniz için,
yeni dostluklara,muhabbetlere vesile olduğunuz için,
merak ettiğimiz herşeyi öğrenme imkanı verdiğiniz için,
bilinçli anneler olmamıza yardımcı olduğunuz için,

NİCE SENELERE ''ANNE OLUNCA ANLADIM''
İYİKİ VARSINIZClownClown

-------------

o ğ l u m   o l m a d a n   a s l a . . .

Mesajı Yazan: ayseser
Mesaj Tarihi: 17 Oca 2008 Saat 20:35

İyi ki varsınız.Sayenizde o kadar çok şey öğreniyoruzki.......

Birlikte sağlıklı,mutlu.başarılı nesiller yetiştirmek dileği ile nice senelereTongue

Mesajı Yazan: nilay
Mesaj Tarihi: 19 Oca 2008 Saat 15:49
çok tebrik ederim.....nice nice yıllar dilerim.......

-------------
http://lilypie.com">

Mesajı Yazan: zeynep
Mesaj Tarihi: 20 Oca 2008 Saat 00:08
tebrikler daha nice yıllara inşallahClap

Mesajı Yazan: cansuyum
Mesaj Tarihi: 21 Oca 2008 Saat 13:10
tebrikler.... iyi ki doğdun, iyi ki varsın... nice güzel yıllara inşallah...Clown

-------------
herşey dilediğiniz gibi olsun...

Mesajı Yazan: Liiiz
Mesaj Tarihi: 21 Oca 2008 Saat 15:24

NİCE NİCE NİCEEE YILLARAA İNŞALLAH

BİZİM ÇOCUKLARIMIZDA SİZİNLE BİRLİKTE BÜYÜYECEK...

-------------
http://www.glitterfy.com/" rel="no follow">
Cennet Kokulum

Mesajı Yazan: Asheke
Mesaj Tarihi: 31 Oca 2008 Saat 21:01
Tebrikler Wink

Mesajı Yazan: gelincik
Mesaj Tarihi: 01 Şub 2008 Saat 12:23
merhaba hülya hanım.1.yaşınız hayırlı olsun bende bu siteye ilk gün üye olmuştum ama uzun zamanıdır yazmadım.artık bende hamileyim.14 haftalık inşallah güzel paylaşımlar ve dostluklar edinirimm

-------------
232323

Mesaj Tarihi: 03 Şub 2008 Saat 13:19
ayse canim evet hemsom sen de ilk burada tanismiktik hayirli olsun bebegin ayse ...ilk sen ve ben ayni gun kayit olmustuk kaynasmistik canim benim

-------------

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat