Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

antideprasan ve emzirme

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: Emzirme & Süt & Ek Gıda & Yemek
Forum Tanımlaması: Arşiv
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=43331
Tarih: 01 Eki 2025 Saat 19:25

Konu: antideprasan ve emzirme
Mesajı Yazan: gulsan38
Konu: antideprasan ve emzirme
Mesaj Tarihi: 30 Mar 2014 Saat 00:38
hocam oğlum bir yaşında ve emiyor ek gıda çok az yiyor, esas besin anne sütü yani, psik. dr um depresyonda olduğumu söyledi, emzirmeyi bırakman lazım yoksa ilaç bebeğe zarar verir dedi, ne yapmamı önerirsiniz, sıkıntılarımı aşamıyorum, hırsımı çocuklarımdan çıkarır oldum, antideprasan ilaçlar bebeğe zarar verirmi gerçekten?

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 30 Mar 2014 Saat 01:12
Alacaginiz ilacin cinsine ve miktarina bagli...

Mesaj Tarihi: 30 Mar 2014 Saat 23:42
lustral 100 mg ( Sertralin içerikli )önermişti dr, ilk iki hafta yarım kullanırsınız sonra tüm kullanırsınız demişti, emzirirken bebeğe en az zararı dokunanlar hangileri hocam, gece yatmadan önce emzir sabaha kadar birdaha emzirme sabah kalkınca sütünü sağ çöpe at sonra gündüz emzirebilirsin diye tavsiyede bulunmuştu ama en çok gece emiyo oğlum zaten çok uyumuyo emzirmezsem hiç uyutamam... tavsiye edilen ilaç bebeğimi çok etkilermi yada ne gibi gelişmeler olursa ilacı bırakmalıyım hiç bilmiyorum emzirmeyi bırakmak istemiyorum hocam yardımcı olursanız sevinirim...

Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 31 Mar 2014 Saat 00:46
Kullanabilirsiniz, sutunuzu atmaniza da gerek yoktur... Gecen miktarlar, cok azdir ve simdiye kadar hicbir yan etki gosterilememistir.

Mesaj Tarihi: 31 Mar 2014 Saat 08:36
sağolun hocam

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat