Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

yanık olursa ne kullanalım

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: İlaçlar
Forum Tanımlaması: Arşiv
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=43333
Tarih: 22 Kas 2025 Saat 22:10

Konu: yanık olursa ne kullanalım
Mesajı Yazan: febaa2
Konu: yanık olursa ne kullanalım
Mesaj Tarihi: 30 Mar 2014 Saat 08:08
hocam merhaba umarım iyisinizdir geçenlerde sizinle silverdin kremle ilgili yazışmıştık ben size yanık için evde hangi kremi tutmamız gerektiğini birde nasıl kullanmamız gerektiğini soracaktım
amerikayla saat farkından dolayı hemen size ulaşamıyoruz ve buradaki doktorların saçma sapan ilaçlarına mahkum oluyoruz en azından sizden doğrusunu öğrenmek istedim çok teşekkürler
not: ben yanık olduğunda çok ileri düzeyde değilse akan soğuk suyun altına tutuyorum doğrumu bilmiyorum

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 30 Mar 2014 Saat 18:53
Furacin Pomat, her yanik ve yarada kullanabileceginiz bir kremdir.. Evde 9 turlu krem bulunduracaginiza, bir tek bu kremi bulundurun, her durumda kullanabilirsiniz.Gunde 2-3 defa surmeniz yeterli olur.
Soguk suyun altina tutmaniz, DOGRU... Hatta, elbiselerini hic cikarmadan, en kisa surede soguk su altina tutarsaniz, yanik o kadar hafif olur... Saniyelerin onemi vardir.

Mesajı Yazan: febaa2
Mesaj Tarihi: 31 Mar 2014 Saat 15:51
hocam çok teşekkür ederim bir cilt doktoruna gittim elli liralık krem yazdı sizin atma dediğiniz haricinde diğerlerini çöpe attım bu furacini şimdi sipariş ettim 2,5 tl fiyatı şaştım kaldım iyiki varsınız iyiki sizi okuyabiliyoruz çok teşekkürler
not: bu bilgi çok işimize yarayacak çünkü çocuklarımız sürekli düşüp duruyorlar

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat