Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

kızımın boy ve kilo meselesi

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: Gelişim & Davranış Değişiklikleri
Forum Tanımlaması: Arşiv
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=43336
Tarih: 13 Eyl 2025 Saat 01:56

Konu: kızımın boy ve kilo meselesi
Mesajı Yazan: esila_nurum
Konu: kızımın boy ve kilo meselesi
Mesaj Tarihi: 30 Mar 2014 Saat 15:53
Kadir bey merhabalar.. kızım 2 eylül doğumlu. Doğum kilosu 2759 boyu 51 cmm.. 6 aylıkken 6.600 ve 69 cm dik.. bana gelişimi gayet iyi gelsede doktorumuz boyumuzun fazla uzun olduğunu ve kilomuzun çok düşük olduğunu araştırma hastanesine gidip nedenlerini bulmamız gerektiğini söyledi. . Sizce gerekli mi

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 30 Mar 2014 Saat 19:18
1- Daha dogumda, 2.8 kilo iken boyu 1cm fazla olan bir kiz tabiiki boyle olur...
2- Gorunumunde, bazi farkliliklar gozunuze carpiyorsa, "Marfan Sendromu" olabilir... Elinin, basparmagi, avucunun icine gelecek sekilde, avucunu kapatin, avuc icindeki pasparmagin ucu, elin kenarinin disina cikiyorsa, Marfan Sendromudur... Yoksa, bir sey yoktur, soya cekim; ince-uzun bir kiz olacaktir.

Mesajı Yazan: esila_nurum
Mesaj Tarihi: 30 Mar 2014 Saat 22:29
Şimdi kontrol ettim parmak tamamen avuç içinde kalıyo çok teşekkür ediyorum. . Arastirmalik bi durum yok sanırım

Mesaj Tarihi: 30 Mar 2014 Saat 22:31
Yok bi sey......

Mesajı Yazan: ayzinim
Mesaj Tarihi: 30 Mar 2014 Saat 23:08
Kadir Bey merhaba, sizinle birlikte doktorlara bakışım değişti, daha bilinçli bakıyorum sağolun.  
Benim kizimin doğumda 3.360 kg ve boyu 52 cm di. simdi 8.5 aylik 8.200 kg ve 70 cm. Az kilo almis diye çevredekiler sürekli baski yapiyor. Siz kızımin gelişimini yorumlarsınız lütfen?

Mesaj Tarihi: 31 Mar 2014 Saat 00:12
Ayina uygun... 3.5 kilo doganlara yetismis.

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat