Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

boğaz ağrısı

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: Kulak & Burun & Boğaz & Göz
Forum Tanımlaması: Arşiv
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=43377
Tarih: 28 Tem 2025 Saat 04:19

Konu: boğaz ağrısı
Mesajı Yazan: didemim
Konu: boğaz ağrısı
Mesaj Tarihi: 01 Nis 2014 Saat 17:08
kadir bey kızım 5 buçuk yaşunda.boğazının çok acıdığını ve ağrıdığını söylüyor.yutkunurken bile acıyo diyo.ateş ve başka belirti yok.nasıl geçirebiliriz

-------------
DİDE

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 01 Nis 2014 Saat 20:08
Tantum Verde sprey; gundeen fazla: 4x1 kullanin.. Her bir yapista 2fis yapabilirsiniz.

Mesaj Tarihi: 04 Nis 2014 Saat 10:46
kadir bey kullandık çok ağladı acıyo diye doktora götürdük amaoklavin verdi iki gün kullandı şimdi iyi ilacı en az kaç gün kullanalım bitirmek gerekirmi

-------------
DİDE

Mesaj Tarihi: 04 Nis 2014 Saat 19:40
Atesi olmayan bir cocukta, antibiyotik bir ise yaramaz, kendiliginden iyilesti, antibiyotik ile degil. Hic vermesenizde olurdu. Vermeyin.
Iste sizleri boyle-boyle, ilaca ve Antibiyotige alistiriyorlar...

Mesaj Tarihi: 05 Nis 2014 Saat 10:33
boğazları yara içinde dedi kullandık hemen kestim.meraktan soruyorum hani antibiyotiği başladınmı bitireceksin yyada en şu kadar gün kullanacaksın diyolar bunun mantığı ne varmı yani....sonsuz teşekkürve sevgi bizden size

-------------
DİDE

Mesaj Tarihi: 05 Nis 2014 Saat 18:54
Eger; hastada, hakikaten bir "bakteriel hastalik" varsa, DOGRU, o bakterilerin koku kazinana kadar antibiyotik verilmeli, yoksa, geride kalan bakteriler, o Antibiyotige direncli nesiller uretirler.

AMMMAAA... Sizdeki gibi, hastalik "Bakteriel" degilde, VIRUTIK ise, istediginiz zaman kesebilirsiniz, bir zarar olmaz, zira direnc kazanabilecek bir bakteri mevcut degildir...

Bu cevabi asagi yukari HER AY bir defa yaziyorum, lutfen, eski maillere bir goz atin...

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat