Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Kulak ağrısı

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: Kulak & Burun & Boğaz & Göz
Forum Tanımlaması: Arşiv
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=43569
Tarih: 06 Haz 2025 Saat 07:45

Konu: Kulak ağrısı
Mesajı Yazan: HaNCeR
Konu: Kulak ağrısı
Mesaj Tarihi: 11 Nis 2014 Saat 12:39
Hocam oğlum 4.5 yaşında kreşe gidiyor malum hastalıktan bu sene hiç kurtulamadık bir aydırda gribi sürekli yenileniyor geçen hafta bir anda ateşlenince hastaneye götürdük kulak ve boğaz akıntısı olduğu için tahlilsiz antibiyotik yazdı almadım.Şuanda balgamlı öksürük devresinde ve uykudan kulak ağrısıyla ağlayarak uyanıyor illiadin damla vereyim mi yoksa tahlil yaptırıp anitibiyotiğe mi başlayayım.Teşekkürler..

-------------
Anne Ben Anne Oldum...

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 12 Nis 2014 Saat 05:57
Kulak agrisindan; suphe ettiginizde bile HEMEN Iliadin'e baslayin, hicbir kaybiniz-zarariniz olmaz.
Ne tahlil yaptirin, nede antibiyotik baslayin...
Sizi "kaziklanmaya" hazir hale getirmek uzere epey egitim vermisler.. Bu sebeple, o "sahtekarlarin" ogrettiklerini unutturana kadar cok okumaniz gerekecek.

Mesajı Yazan: HaNCeR
Mesaj Tarihi: 12 Nis 2014 Saat 06:16
Hocam hem Oğlumu hem yeğenimi sizin vesilenizle neredeyse sıfır antibiyotikle büyüttük.Ne dediyseniz yaptık bir çok doktora kafa tuttuk sizin yıllardır söylediğiniz bal-limon burun spreyi daha şimdi tv lerde. Cold-mix reklamını gördüm çok şaşırdım. Sözün özü var olun Hocam!!

-------------
Anne Ben Anne Oldum...

Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 12 Nis 2014 Saat 07:14
Tesekkurler... Goreceksiniz, zamani gelecek, benim anlattiklarimin hepsi uygulanir olacak.

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat