Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

burnu hic bir sekilde acilmiyor ve sut icemiyor :(

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: Kulak & Burun & Boğaz & Göz
Forum Tanımlaması: Arşiv
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=43650
Tarih: 25 Ağu 2025 Saat 23:07

Konu: burnu hic bir sekilde acilmiyor ve sut icemiyor :(
Mesajı Yazan: cennettekus
Konu: burnu hic bir sekilde acilmiyor ve sut icemiyor :(
Mesaj Tarihi: 17 Nis 2014 Saat 19:48
Kadir bey kizim 10 aylik ve 4 gundur grip iyi usutmus burnundan yesil sumuk akiyir devamli oksururkende cigeri sokuluyor sanki atesi olmadigi icin doktora goturmedim viraldir diye dusundum sizin soylediginiz gibi illiadin damla kullandim 3 gun serum fizyolojik ve cold- mix ama burnu git gide dahada tikandi acilacagi yere sut icemiyir su icemiyor gunluk 1 lt sut icen kizim 100 ml bile sut icemiyor acliktan gece gunduz agliyor bugun 4. Gun illiadini damlattim yine ama yine tikali herseyi denedim kac tup serum fizyolojik bitti tonimer babyde sıktim ama acilmiyor 2 gunde suzuldu ve isin kotusu ac biberonu gorunce saldiriyor alinca icince kusuyor Allah rizasi icin birsey soyleyin nasil acilir :(

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 17 Nis 2014 Saat 21:09
Serum fiz, ara ara Iliadin, ve ColdMix ile idare edeceksiniz... Acele etmeyin, hastalik esnasinda verilen kilolar, iyilestiginde, cok hizli bir sekilde geri alinir.

Mesaj Tarihi: 17 Nis 2014 Saat 21:37
Kadir bey kizim az once aglsyarak uyandi atesi 38 derece agzinda koku var ve gozunu zor aciyor halsizlikten 3 gun oldu bi yandan iyilesecegine git gide perisanladi bugun ateste olunca kan tahlili yaptirmaya karar verdik bilmem dogru yapiyormuyuz?

Mesaj Tarihi: 17 Nis 2014 Saat 22:39
Sonucunu bana yazin.

Mesaj Tarihi: 18 Nis 2014 Saat 17:48
Doktora gittik bogazini gosterdi doktor anjin olmus beyaz beyaz iltihap keseleri gordum augumentin verdi buyuk oglumda rahatsizlandi bugun atesi 39,5 hic dusmedi muhtemelen onada gecmistir dedi omada verdi augumentin 8 gun kullanacaz birde kizimin burnu tikali oldugu icin kongest verdi size danismadan vermek istemedim oksuruk surubu degil diyede belirtti..

Mesaj Tarihi: 18 Nis 2014 Saat 20:26
SAKIN: Kongest surubu vermeyin..
10 aylik kiza: Aug..in200(70ml) gunde 2x1 olcek(5ml) verin.
Abi 16 kilodan fazla sie: Aug..in400 (70ml) gunde2x1 olcek(5ml) verin.

Mesaj Tarihi: 18 Nis 2014 Saat 21:20
Abi 2 yasinda 12 kg 10 aylik kiz 10.700 gram cok tsk birde portakal suyuna antibitotik katilirmi

Mesaj Tarihi: 19 Nis 2014 Saat 04:53
Augmentin grubunun tamami katilir.
Her ikisine de; Aug..in200 yeterlidir.

Mesaj Tarihi: 19 Nis 2014 Saat 15:08
Ikiside augumentini icmiyor kusuyor zinnat125 mglik aldim kac olcek vermeliyim kadir bey?

Mesaj Tarihi: 19 Nis 2014 Saat 18:59
Zinnat 125 likten, gunde: 2x1olcek(5ml) verebilirsiniz.

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat