Kusma
Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: İshal & Kabızlık & Kusma
Forum Tanımlaması: Arşiv
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=43666
Tarih: 07 Eki 2025 Saat 05:34
Konu: Kusma
Mesajı Yazan: semuna
Konu: Kusma
Mesaj Tarihi: 18 Nis 2014 Saat 17:37
Mrb hocam kızım dun gece saat 3 de kusmayla uyandı gece 5-6 kez kustu. Sabahtan beri de 2 defa kustu. Su içiriyorum su içiyor 6-7 kasık çorba ıcırebıldım 5-6 tanede mantı yedi su vermeye çalışıyorum . Sorunsuz tek ıctıgı şey su.hocam 5 yasında .2 aydır dişi sallanıyordu arkasından yeni dişi cokıyor.sallanan dışım acıyor dıyor sımdı. O yüzdende bısey yemek ıstemıyor.krese gıdıyor kızım kreste aynı sınıfta 6 kısıde daha kusma varmış aynı saatlerde başlamış .bazılarına hastanede serum falan takmışlar .ne yapmalıyım hocam
Bir de dışı için bişey yapabilir miyiz.halsiz yatıyor şimdi
|
Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 18 Nis 2014 Saat 20:23
SAKIN; O enayiler gibi, hastanelere gidip, paralari sacmayin...
Emedur100 fitil yapin, kusma gecer... Arkadan ishal gelecek, SAKIN: Ilac-antibiyotik vermeyin.. O batakhane hastanelerden de uzak durun..
|
Mesajı Yazan: semuna
Mesaj Tarihi: 18 Nis 2014 Saat 20:44
Hocam gitmedim suan daha ıshal gelmedi ama keyfi yerinde
Yemek yemeye çalışıyor sallanan dişinden yüyemıyor. Sallanan diş için ne yapabilirim hocam dişim acıyor diyor.
2- hocam bendede ilk önce ishal sonra kusma oldum 5 aylık bebeğim var emziriyorum bişey yiyemıyorum sutum azaldı ne yapabılırım.cok halsizlik var. Bebeğime bulaşmaz dimi hıcam
|
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 18 Nis 2014 Saat 21:08
Dis cok sallaniyorsa, siz veya disci ceksin.
Sizde, ishal icin; SAKIN ilac-antibiyotik kullanmayin, bol su icin.. Bebeginize, ancak sizin kakanizin bulastigi bir gidayi yemesi ile bulasir. Oyle Grip gibi bulasmaz..
|
|