|
hocam tekrar selamlar
eski maillerde ateş+ağız kokusu olursa antibiotik gerekir diye okumuştum o yüzden dr.a götürdüm :( birde ocak ayında yine bu şekilde ateş ağız kokusu ve burun tıkanıklığı olmuştu o zaman tahlillerinde wbc 21.5 crp 86.6 çıkmıştı..tabi antibiotik iğne olmak zorunda kalmıştı :(
hocam çok şükür ateş ishal ağız kokusu falan kalmadı..ama burnunun içindeki o et gibi şişlikler çok rahatsız ediyor..gece rahat nefes alamadığı için uyuyamıyor..ayrıca uykuya dalsa bile kendi horlamasına uyanıyor ...( çok yüksek sesle horluyor) birde uyku apnesi oluşuyor..nefes alması duruyor sonra birden alıyor boğuluyormuş gibi yine uyanıyor.. hocam 1 haftadır ne o ne ben doğru düzgün uyumadık..bütün gece başında nefesini kontrol eder oldum apne durumuna geçince ya dokunarak ya hafifçe seslenerek tekrar nefes almasını sağlamakla geçiyor gecem...kbb dr.una götürdüm oda önceki dr.un verdiği ilaçlara devam et geçmezse yeni antibiotik ve burun spreyi yazarız dedi..sinüzitten yada alerjiden ( bu mevsimde çok olurmuş) dedi.. hocam dr. bile kesin bir neden söyleyemezken ben ne yapayım nasıl tedavi uygulayayım şaşırdım..her gittiğimiz dr. bi antibiotik dayıyor muhakkak..bu burnunun içindeki et gibi şişlikler nedir neden olur nasıl tedavi edilir..ne yapayım hocam nasıl inecek bu şişlikler saygılar..
------------- http://lilypie.com">
|