Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

ağız kokusu,hırıltı

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: Diş & Ağız
Forum Tanımlaması: Arşiv
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=43725
Tarih: 18 Eyl 2025 Saat 14:41

Konu: ağız kokusu,hırıltı
Mesajı Yazan: moralist
Konu: ağız kokusu,hırıltı
Mesaj Tarihi: 22 Nis 2014 Saat 19:55
Merhaba Hocam,

23 aylık oğlum yaklaşık iki ay önce ateş, öksürük, hırıltıyla doktora götürmüş, tahlilleri normal çıkınca antibiyotik kullanmamıştık...doktor bademciklerinin büyük olduğunu tonsilit olduğunu  söylemişti...ateş, öksürük geçmiş fakat burun tıkanıklığı ve hırıltı bir ay şiddetli bir şekilde devam etmişti...şu an geceleri uyuduğu zaman artık alışkanlık mı oldu bilmiyorum ağzından nefes alıyor, az da olsa tıkanıyor ve biraz hırıltısı var...aynı zamanda bu aralar ağzında hafif bir koku farkediyorum...
korkumuzdan doktora götüremiyoruz poşet dolusu ilaçla döneriz diye...üstelik içirmezsen tekrar gittiğinde bi dolu azar işitiyorsun...
siz ne dersiniz bu duruma hocam...ağız kokusunun bakteriyel bir durum olduğunu ve antibiyotik gerektiğini önceki maillerinizden okudum...tekrar bir tahlil mi yaptıralım, akciğer filmi mi çektirelim, ne yapalım hocam?

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 22 Nis 2014 Saat 22:04
Grip gecirmis... ilaclari kullanmadiginizda, tabiiki kizar... O yuzden doktora daha az gidiyorsunuz... Buda doktorun isine gelmez.
Antibiyotik gerektiren durumlarda; agiz kokusu "dehsettir"... Yanina gittiginizde, daha o agizini acmadan duyarsiniz.

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat