hocam tekrar merhaba; öncelikle bizlere olan yardımlarınız için binlerce tşk ederiz.
hocam temmuzda 4 yaşına girecek olan oğlum 15 nisan da yapılan strep a testinin pozitif çıkması ve dilinin çilek görünümlü nefesinin kötü kokması ve ateşlenmesi üzerine beta teşhisi kondu ve cliacil şurup kullandık. 12 saat ara ile 5 cc içtik ve şişe bitene kadar kullandık. şurubun bitmesine 3 gün kala oğlumun bir gece 37 ile 37,5 ateşi oldu. başka hiç bir ilaç vermedim sabah kalktığında bir şey yoktu. şurubumuz bittiği gunun ertesi gunu oğlum yuvadan ağlayarak geldi.karın ağrısı oldugunu söyledi. doktora gittik ta idrar tahlili yağıldı temiz cıktı. boğazlarında bir olmadıgını söyledi doktorumuz ve eve geldik.karın ağrısı aksama kendiliğinden geçt. ancak sabah uyanduğımızda yanaklarında kızarıklıklar olduğunu fark ettim öğleden sonra vucudunun bağzı yerlerınde popo bacak ve kollarında vardı.tekrar doktora muayene olmaya gittik alerji oldugunu sabahları 1 ölçek avil şurup vermemi söyledi. 2 sabah içtik kızarıklar hemen hemen yok oldular. hocam ancak az önce oğlumun dilinin yeniden çilek görüntüsünde oldugunu fark ettim. ateşimiz yok. doktorumuzu aradım beta olabilirmi diye ateş yoksa sıkıntı yok ateş olursa görüşelim dedi. sizce doğru yoldamıyız hocam? yeniden beta olabilirmı? eğer öyle ise ne yapmalıyız?
|