Sık kaka
Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: İdrar & Kaka Sorunları ve Tuvalet Eğitimi
Forum Tanımlaması: Arşiv
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=43899
Tarih: 05 Ağu 2025 Saat 05:05
Konu: Sık kaka
Mesajı Yazan: semuna
Konu: Sık kaka
Mesaj Tarihi: 05 May 2014 Saat 15:37
Mrb hocam 6 aylık bebegım 2 gündür cok kaka yapıyor ne yese kaka yapıyor günde 7-8i bıluyır .nırmalde 2 günde 1 yapardı . Bu neden olabılır hıcam . Kaka yapmadan 1 gun önce tarhana çorba denemiştim onla alakalı olabilirmi.kakası cokta cıvık degıl içinde beyaz partiküller var.-acaba bağırsakları mı bozuldu .
|
Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 05 May 2014 Saat 19:14
Ya Tarhana corbasi biraz yagli (agir) geldi, yada genel olarak cok yemege basladi. ILK GIDALARI daima, AZDAN BASLAYIN.
|
Mesaj Tarihi: 06 May 2014 Saat 00:01
Hocam 10 gündür de mama vermeye başladım aptamil. Sutum azaldı mama verıyorum doymadıgı yerde. Sma verdim sevmedi . Inek sutunu hazmedemedi. Bende milıpa verıyrum.
|
Mesaj Tarihi: 06 May 2014 Saat 02:30
Aptamil de; inek sut tozudur.... Kus sutu degildir..
|
Mesaj Tarihi: 07 May 2014 Saat 20:16
Hocam ama ıkı gun denemiştim. Cok huysuLandı gaz yaptı . SiZde mama takviyesi yapabolırsınız dedınız onun üzerine bense emzırdıkten sonra mama verıyırym. Bugun yıne süt verıyım dedim biraz kaka yapana kadar ağladı sıkıntı yaptı.hocam peynır verdım sıkıntı yapmadı yoğurt verdim oda yapmadı. Sade inek sutu verınce yapııor. Napıcam bilmıyorum bende sımdı
|
Mesaj Tarihi: 08 May 2014 Saat 06:23
Elinizdeki mamayi bitirince, tekrar sut deneyin, gene sikinti olursa, gene mama alirsiniz.
|
|