Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Bademcik

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: Kulak & Burun & Boğaz & Göz
Forum Tanımlaması: Arşiv
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=43900
Tarih: 13 Eyl 2025 Saat 19:56

Konu: Bademcik
Mesajı Yazan: LİVANELİ
Konu: Bademcik
Mesaj Tarihi: 05 May 2014 Saat 17:03
Hocam merhabalar.oglumun 4-5 gundur gece uykusundan bogulur gibi kaldiracak kadar horlamasi var..bir kac gundurde sesinde bariz degisim var ben once sesi kisildi sandim..normalde bademcikleride cok buyuktur ve geniz eti problemimiz de var oyuzden oluyor diye dusudum fakat bugun baktigimda bogazinin ustunde bembeyaz iltihaplar var ve agzinda iki gundur cok kotu bir agiz kokusu var bugun itibariylede genel durumu halsiz biraz..normalde hep bademcikelrri boyle siserdi ama bu sekilde gozle gorulur iltihaplanma olmamisti..antibiyotik kullanmamiz gerekirmi gerekirse nasil kullanalim 4 yas 3 aylik kilosu 20 ..tesekkur ederim simdiden

Cevaplar:
Mesaj Tarihi: 05 May 2014 Saat 17:15
http://tinypic.com/r/ajo0gh/8
Hocam bu da resmi..cepten yuklemeye calistim bilmiyorum
Nasil gozukucek

Mesaj Tarihi: 05 May 2014 Saat 17:17

Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 05 May 2014 Saat 19:18
3.5 kilo fazlasi var.
Dilinde: PAS YOK...
Bogaz : Kizarik DEGIL...
Bademciklerin ustundeki beyazliklar; "kriptik tikaclar" olup, ekmek kabugu, Elma, Ayva gibi sert gidalarin yenmesi ile kaybolurlar.
Bunlarin: Tek tarafli ve uzun sureli ates ile birlikte olanlari: "Enfeksiyoz Mononukleoz" isaretidir. SIZDE ATES OLMADIGINDAN,merak etmeyin.

Mesaj Tarihi: 05 May 2014 Saat 20:09
hocam peki horlamasını ve hırıltısını biraz olsun hafiletmek için ne yapabilirim uyku uyuyamıyor çocuk çırpınarak uyanıyor sürekli uykudan, korkuyorum nefesi kesilcek diye uykuda

Mesaj Tarihi: 05 May 2014 Saat 22:00
Yastigini yukseltin. Sicak su buhari uygulayin. ColdMix'de iyi gelir.

Mesaj Tarihi: 06 May 2014 Saat 00:09
Hocam zaten yuksek yatiriyorum hicbir faydasi olmuyor cold mix zaten basucu ilacimiz her zaman kullaniyorum benim
Demek istedigim anti disinda bize yardimci olabilecek baska bir ilac olabilirmi sprey falan o bakimdan sormustum cunku baya sikintida cocugum uyku haram oldu bize bisey olcak diye uykusunda odum kopuyor cok tikaniyor :(

Mesaj Tarihi: 06 May 2014 Saat 02:32
Bu yasta!!! Hicbir sey olmaz... BURUNDAN NEFES ALAMAZSA, AGZINDAN ALIR. Sakin sahtekar doktorlarin verdikleri kortizonlu: Nasonex veya Flixotide gibi spreyleri kullanmayin, butun mikroplar akcigerleri istila ederler, siz ilaci kesincede, hastanelik olursunuz..

Mesaj Tarihi: 06 May 2014 Saat 11:29
Yok hocam oyle demek istemedim bogazlari icin tantum sprey kullansam faydasi olurmu demek istemistim..ben zaten burnu icin illadin sprey kullaniyorum gece yatmadan once 3 gun sonra ara veriyorum devam ediyorum burnu tikaliysa hala..gun icersinde de tonimer uyguluyoruz..yada o beyaz tikaclar icin sulandirilmis biokadine batirilmis gazli bezle soyle bi bademciklerinin etrafini silsem hafifce kucukken yapardim rahatlardi bi zarari olmaz degilmi

Mesaj Tarihi: 06 May 2014 Saat 18:04
"Atusman" denilen o "islemi" cocuk yaptirirsa, yapin, ama hastaligin seyrine ve suresine bir faydasi olmaz. "Show" amacli yapilir.
Tantum Verde; agrisi olursa, kullanin... Yoksa, tantum spreyin, o "tikaclara" bir etkisi olmaz.

Mesaj Tarihi: 06 May 2014 Saat 23:15
anladım hocam teşekkür ederim ikisinin de bu aşamada bir faydası yok anladığım kadarıyla o yüzden kendiliğinden geçmesini bekliycez mecbur..doktora gitmeye inanın o kadar korkuyorumki çünkü hangisine gitsem bana ertesi güne ameliyat günü veriyolar sonuç beli oldğundan artık kendi kendimizin doktoru olmaya başladık çaresiz olduğumuzdan sizi böyle bunaltıyoruz belki farkındayım fakat sizin bizi böyle rahatlatmanız aydınlatmanız bizim için çok değerli bu aşamada, en azından psikolojik olarak tedavi ediyosunuz bizi adeta.. yoksa çoğu zaman sabrımın tükenipte  bazen kasaplara emanet etmeye karar verirken buluyorum kendimi ..iyiki varsınız allah sizi başımızdan eksik etmesin

Mesaj Tarihi: 07 May 2014 Saat 05:33
O kasaplarin ellerine dusmus olanlarin hikayelerini okuyun...

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat