ates
Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: Ateş
Forum Tanımlaması: Arşiv
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=43919
Tarih: 17 Kas 2025 Saat 02:15
Konu: ates
Mesajı Yazan: denizalkan
Konu: ates
Mesaj Tarihi: 06 May 2014 Saat 17:47
|
Merhaba Kadir bey. Oğlum Yoel dünden beri 39.5 civarlarinda ateşli.ve hic dusmuyo Ates olunca ilac vermiyoruz Fakat bu seferinde surekli uyuyor .dun oglen 2 den beri hicbirsey yemedi.1 bardak portakal suyu disinda. Onuda kustu. Arada su icme ve tuvalet ihtiyaci icin kalkiyo onun disinda surekli uyumasi beni korkutuyo. Acaba uyandirmam gerekirmi yoksa bi sakinca yok mu.
|
Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 06 May 2014 Saat 19:14
|
Atesli cocuk UYUR.Normaldir. Istah azalir, uyku artar.... Benim "Ates" ile ilgili bir makalemin altinda, bir "SEMA' vardir o semanin ustune "tiklayip" buyutun ve INCELEYIN...
|
Mesaj Tarihi: 07 May 2014 Saat 16:53
|
Merhaba Kadir bey. Ates bugun de devam etmekte sabah bi lokma verdigim kahvaltisini kustu oglen ishal cikti. Bugun 3. Gunumuz sadece su iciyor. Doktora goturmelimiyim daha kac gun beklemeliyim. Bir de siz bi muayenenizde hem ishal hem kusma varsa antibiyotik gereklidir demistiniz acaba boyle bi hastalikmi? Dun 1 kere bu sabah 1 kere kustu 1 kezde ishal cikti. Surekli kusma durumu yok.keske burda olsaniz doktora gotursem biliyormki bir ton ilac yqzacak.ve ben kullanmicam.bi yol gosterin lutfen. Bi tahlilmi yaptirsam ama ne tahlili:(
|
Mesaj Tarihi: 07 May 2014 Saat 16:54
|
Hocam bir de cok yogun yesil burun tikanikligi var
|
Mesajı Yazan: irem
Mesaj Tarihi: 07 May 2014 Saat 17:59
|
üye listesinde bir SEMA bulamadim, yanlismi bakiyorum ?
|
Mesaj Tarihi: 07 May 2014 Saat 19:01
Sitenin ILK sayfasina gidin..
Sol orta kisimda; "Yazarlar" var. Oradan, benim adimim oldugu resmi tiklayin.
"Yazarin diger yazilari" diye bir pencere var, orayi tiklayin.
"Atesin Yan Bulgulari ve Sebepleri"
makalesini okuyun ve en alttaki semanin ustunu tiklayin, sema buyuyecektir. O semayi inceleyin.
Hazir orayi bulmus iken, diger makaleleri de eliniz bos oldugunda, MUTLAKA okuyun.
|
Mesaj Tarihi: 07 May 2014 Saat 19:31
|
Hocam semayi soran ben degildim lutfen bana bi cevap verirmisiniz
|
Mesaj Tarihi: 07 May 2014 Saat 19:42
|
Kadir bey lutfen cevap vermeden gecmeyin cok caresizim:(
|
Mesaj Tarihi: 08 May 2014 Saat 06:21
" ishal hem kusma varsa antibiyotik gereklidir "
1- Tam tersi; Kusma ve ishalin beraber olmasi; Rotavirus gibi "Viral ishalleri" isaret eder. ASLA, Antibiyotik kullanmayin.
2- Eger bu "kusma-ishal durumu" Grip arazlari ile birlikte ise: Domuz Gribi demektir, gene ASLA Antibiyotik kullanmayin.
|
Mesajı Yazan: irem
Mesaj Tarihi: 09 May 2014 Saat 00:04
cevap icin cok tsk buldum
|
|