Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Bisiklet

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: Genel Konular
Forum Adı: Oyunlar & Oyuncaklar
Forum Tanımlaması: Oyunlar & Oyuncaklar
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=4402
Tarih: 21 Tem 2025 Saat 05:12

Konu: Bisiklet
Mesajı Yazan: duygu
Konu: Bisiklet
Mesaj Tarihi: 16 Oca 2008 Saat 17:19
Merhaba Arkadaşlar,

Egemen artık büyüdü, kocaman oldu. Aşırı hareketli ve bir yere sığmayan bir çocuk. Bahar aylarından itibaren devamlı bahçede, parkta gezmek isteyeceğinden eminim. Ona ebeveyn kontrollü bir bisiklet almayı planlıyorum. Daha önce kullanan var mı? Önce sizin fikirlerinizi alayım dedim... Kullanışlı oluyor mu? Bebeğiniz seviyor mu? Rahat oluyor mu? Güvenli mi? vs...
Değerli görüşlerinizi bekliyorum...

Cevaplar:
Mesajı Yazan: botag
Mesaj Tarihi: 16 Oca 2008 Saat 18:21
Kızım daha 9.5 aylık.Ama bende yaş gününde almayı istiyorum.Kullanan arkadaşım var.O çok memnun.Star

Mesajı Yazan: hilal
Mesaj Tarihi: 17 Oca 2008 Saat 20:05
ya bende oğluma bu yaz almayı düşünüyorum ama becerebilicekmi bilmiyorum

-------------
Bazılarını hoşgörmüyorum,tahammül ediyorum...Ama tahammülünde bir sınırı var,biliyorum...

Mesajı Yazan: ılgının annesi
Mesaj Tarihi: 21 Oca 2008 Saat 00:37
bizim bisikletimizde ebeveyn kontrollü ılgın 7.aydan beri biniyo.en büyük zevki onla dolaşmak.müzikli ışıklı olanları var küçücük parmaklarıyla düğmelere basa basa dinleye dinleye geziyo.hayvan sesleride cıkıyo müzikten önce hayvanları tanıması içinde yardımcı.vede cok güvenli yanları kapalı düşme tehlikesi yok.bence cok memnun kalırsın.tavsiye ediyorum.

-------------
ılgının annesi gökçen
http://lilypie.com" rel="no follow">

Mesajı Yazan: duygu07
Mesaj Tarihi: 22 Oca 2008 Saat 14:46
Benim bir arkadaşımın var ve çok memnun. Ben de alacağım Duygu. Şiddetle tavsiye ederim. Zamanı çok değerlendiriyor. Uzun yürüyüşler bizler için de faydalı onlar için de eğlence oluyor.Thumbs%20Up

Mesajı Yazan: annecim
Mesaj Tarihi: 22 Oca 2008 Saat 16:04
ben kızıma 1 yaş doğum gününde aldım ozamandan beri kullanıyor kışında yıkıyoruz içerde sürüyor.Bu sene büyük bisiklet alacağız

öneririm bayanlar busene siz gezdirirsiniz seneye onlar kendi gezer

-------------
herşeyimiz canım kızımız

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat