|
mrhb hocam.10,5 aylık 10,5 kilo 76 cm lik oğlum,1 ay önce öksürükle beraber ateşlendi.elini kulagına götürüyordu sürekli.acile gittik.larenjit ve bogaz iltihabı dendi.multiser 25 mg,bricanyl ekspektoran surup ve antibiyotik içeren igne verdiler.baska doktora götürdüm.igneye gerek yok.soguk buhar uygulayın.ates için ise calpol ve pedifeni dönüşümlü verin dedi.ben bol anne sütü,soguk buhar ve atesi çıkıncada calpol ve pedifenle atasini birkaçkez düşürdüm.öksürükte yalasık bir ay sürdü.ama baska ilaç vermedim.
10 gün önce,3 gün üst üste ateşlendi.başka belirti farketmedim.siz 6. hastalık dediniz ama döküntü olmadı,ateş çıktığında 39,39,5 larda calpol ve pedifen verdim dönüşümlü.bol anne sütü ve sıvı gıdalarla sonra geçti.
dün gene ateşlendi.ancak 2 gün önce çok az dondurma tattırdım.ondanmı oldu bilmiyorum ama tekrar tekrar ateşlendi.sürekli elini kulagına götürüyordu.kbb ye götürdüm.badencik ve kulak iltihabı dedi.dilinde pas yok.agzı kokmuyor.halsiz.sürekli aglıyor.ek besin almıyor.anne sütünüde istemedi bugün.augmentın bıd 200,ılıadın,mucolatör pediat,sudafet şurup verdi doktor.bu enfeksiyonu nasıl geçiririm.tekrarlamasını istemiyorum.ne yapmalıyım.tesekkürler
|