Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

test sonuçları

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: Testler & Tahliller & Teşhisler
Forum Tanımlaması: Arşiv
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=44113
Tarih: 29 Ağu 2025 Saat 23:59

Konu: test sonuçları
Mesajı Yazan: z.hlya
Konu: test sonuçları
Mesaj Tarihi: 23 May 2014 Saat 00:37
merhabalar hocam 
oğlum 3.5 aylık erkek şıkayeti öksürük burun tıkanıklığı ve ateş doktora gittiğimizde bize kan tahlili yaptırın ona göre ilaç vereceğim dedi kan değerleri şu şekilde çıktı
lökosit : 14.2
eritrosit:4.85
hemoglabin:12.2
hematokrit:39.1
mcv :80.6
trombosit :580.0
crp:6.1    
değerleri  çıktı lökasit ve crp yüksek çıktı deyip şu ilaçları verdi Macrol 125cc birde asist şurup verdi
forumda yazıları okudum değerleri veripte size danışmak istedim bu değerlere göre ilaç vermelimiyim birde antibiyotiği vermemezlik yapmayın enfeksiyon aşşağıya iner diyor.. şimdiden teşekkür ederim 

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 23 May 2014 Saat 09:12
SAKIN ha... O doktorun, hicbir seyden haberi yok..

1- 3.5 aylik bir bebekte; Lokosit ust sinir: 17.5 dur.. Bu doktorlar, daha cocuk kan degerleri ile, Eriskin kan degerlerinin ayni oldugunu zanneden, zavallilar.
2- CRP: Kardiak risk durumlarinda ust sinir: 5'dir, Enfeksiyonlardsa; ust sinir:200'dur..
Daha isin, temel taslari olan bu bilgileri bile bilmeyenleri doktor diye ortaliga salan, Universiteler ve Saglik bakanligi ne kadddar ogunseler azdir...
Cocugunuz Grip geciriyor, sadece;Serum fiz, kullanin yetrlidir.. Eski mailleride okuyun.

Mesajı Yazan: z.hlya
Mesaj Tarihi: 23 May 2014 Saat 14:47
teşekkür ederim hocam 
süt emme saatleri uzayınca korkmuştuk 2 saatte bir emiyodu şimdi 5 - 6 saate çıktı emmesi üçümüzde hasta olunca, oğlumuzun hasta olmadan önce kilosuda 7300 den 6900 düşünce korktuk ilacı vemiştik şimdi sizin tavsiyenizle ilaçları keseceğim .

Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 24 May 2014 Saat 13:26
Sakin ilac kullanmayin. Anne sutu azalsa, meme aralari acmaz, kisaltirdi...

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat