Bitsin Artık..(öksürük)
Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: Grip & Soğuk Algınlığı & Öksürük
Forum Tanımlaması: Arşiv
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=44143
Tarih: 03 Mar 2026 Saat 18:53
Konu: Bitsin Artık..(öksürük)
Mesajı Yazan: lubabe
Konu: Bitsin Artık..(öksürük)
Mesaj Tarihi: 25 May 2014 Saat 12:55
|
Hocam Merhaba,Sizi sıkı takip edenlerden biriyim,kızım 5 yaşında bütün bir kış öksürdü özellikle geceleri çogu zmn kuru bazende balgamlı oluyor.öksürük krız gibi olup öksürdükce mide bulantısıda oluyor.grip için dediklerinizi sürekli uyguluyorum ama geçmiyor..4 ay bi insan öksürür mü? Geceleri takip ettiğimde yutkundugunu fark ettim,sabahda agzında kötü koku oluyor..acaba sinüzit mi yada alerjik bişey mi?ne yapmamı önerirsiniz?geçen yıldan beri bu öksürük bitmiyor..ne yapacagımıda bilmiyorm..Tesekkür ederm
|
Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 26 May 2014 Saat 10:41
|
Maalesef, 2 seneyi boyle gecireceksiniz..Cocuklarda, hayat boyu surecek olan bagisiklik, bu sekilde calisir.. Acele etmeyin. Aynen devam edin. Tahminim, bu sene son senesi ve onumuzdeki kis bu kadar sik hasta olmayacak..
|
Mesajı Yazan: lubabe
Mesaj Tarihi: 26 May 2014 Saat 14:44
|
Cok tesekkür ederim hocam..ciddi bişey olmasında ben katlanırım..Gittigim bi dr tüberkiloz olabilir demişti de ondan dolayı korktum biraz.. Kolay gelsin Eksık olmayın
|
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 26 May 2014 Saat 22:43
|
Ne yapacaksiniz!!! Simdiki doktorlar boyle!! Yeminlidirler, ASLA Grip teshis etmezler... Verem derler, Astim derler ama asla Grip demezler..Ne bicim doktor bunlar, anlamis degilim...
|
|