Şimdi ne yapmalıyım?(ateş)
Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: Ateş
Forum Tanımlaması: Arşiv
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=44171
Tarih: 18 Kas 2025 Saat 18:01
Konu: Şimdi ne yapmalıyım?(ateş)
Mesajı Yazan: özüdoğru
Konu: Şimdi ne yapmalıyım?(ateş)
Mesaj Tarihi: 27 May 2014 Saat 10:37
|
Hocam geçtiğimiz perşembe akşamı kızımda 37 derece ateş oldu sabaha kadar. cuma günü ateş devam etti. Cumartesi sabahı 1 kere kustu. Pazar günü ateşte olmadı kusmada olmadı. Ama pazartesi akşamı öksürük başladı ve şimdi hafif burnu akıyor. bu arada kızım 30 aylık birde üstüne 2 tane üst azı dişleri çıkarıyor. Sabah bal limon karışımı verdim cold mix'e devam ediyorum. hepsi üst üste geldi size danışmam gerekti ne yapmalıyım bu tabloda saygılarımla.
|
Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 27 May 2014 Saat 10:56
Grip geciriyor, SAKIN; ilac/antibiyotik kullanmayin.
Benim Grip icin anlattiklarimi uygulayin. Alt Forum yazilarina bakin. Disler bir rahatsizlik vermezler.
|
Mesajı Yazan: özüdoğru
Mesaj Tarihi: 27 May 2014 Saat 11:02
|
hocam inanın sizi yorduğum için özür diliyorum evet dediklerinizi harfi harfine ezberledim. Bizim grip belirtilerimiz bugün ciddi anlamda pik yaptı. Ama ben cuma günü 2 ölçek iburamin cold vermiştim. ve siz bana grip ve öksürük hali varsa göğüse indirir demiştiniz. Hemen ilacı ketim 3 gündür vermiyorum bu verdiğim 2 ölçek şurup başıma iş aşmaz değilmi? Şimdi zaten belirtiler başladı daha başındayız ben sizin yöntemlerinizle bu işin üstesinden geleceğim inşallah saygılarımla.
|
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 27 May 2014 Saat 13:51
|
Yok, oyle 2-3 olcek vermekle bir sey olmaz.. 2-3 gun kullansa idiniz, o zaman kokusu cikardi...
|
|