Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

ishal

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: İshal & Kabızlık & Kusma
Forum Tanımlaması: Arşiv
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=44343
Tarih: 02 Ağu 2025 Saat 21:17

Konu: ishal
Mesajı Yazan: mevsimrüzgarı
Konu: ishal
Mesaj Tarihi: 07 Haz 2014 Saat 20:09
Hocam merhaba.Eski mailleri okudum siteyi yeni keşfettim diyebilirim arayıp bulma konusunda acemilik yaşadığımdan ... Herhangi bir ilaç veya antibiyotik kullanmamamız gerektiğini biliyorum, sadece sebebini merak ettiğimden sormak istiyorum.Oğlum 40 günlük ve iki gündür ishal.Günlük 3-4 kakalı bez değiştiriyoruz ve 2 gündür 2 şer bez ishal.  Kokuda herhangi bir değişiklik yok, sadece anne sütü alıyor, kakasının rengi sarı, çok çok hafif yeşile çalan az bir miktar var-eskiye nazaran yok denecek kadar az-.Fakat ben mastit için antibiyotik kulanıyorum antibiyotik süte geçerek ishale neden olur mu? Bugün antibiyotiğin 4. günü. Ishal ne zaman sona erer?
-Ara ara kusma oluyor ama ben fazla emmesine bağlıyorum fışkırtarak kusmuyor sızıntı şeklinde ya da gazını alırken gazla beraber, ıkınırken midesini çok sıkıştırdığında az ya da çok kusabiliyor.Ateş yok.

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 08 Haz 2014 Saat 09:35
Oglunuz, ISHAL degil... Sadece, cok yedigi icin, cok kaka yapiyor.. Ne giriyorsa, o cikar... Bebeklerde, "Yoktan, varetme" ozelligi yoktur.
Kusmasi da, gene fazla yemesinden. Kusarak, fazlasini atmaya calisiyor. Zaten, kontrole gittiginizde, kilo fazlasi oldugunu goreceksiniz.
Hasta olsa, normal kilosunu bile tutturamaz.

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat