Mantarmı egzamamı
Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: Alerji & Cilt & Saç
Forum Tanımlaması: Arşiv
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=44434
Tarih: 27 Tem 2025 Saat 18:53
Konu: Mantarmı egzamamı
Mesajı Yazan: alevbadepolat
Konu: Mantarmı egzamamı
Mesaj Tarihi: 14 Haz 2014 Saat 14:11
http://hizliresim.com/ZNPq3V">
Hocam merhaba
Doktor mantar dedi ultralan ve trocy kremi karıştırıp sürüyorum 3 gündür ama iyileşme olmadı daada yayılıyo?
Bu nedir manarmı başka bileymi ne yapmalıyım neden olmuştr
Teşekkürler
------------- Alev Atak
|
Cevaplar:
Mesaj Tarihi: 14 Haz 2014 Saat 19:18
Hocam
Sizim pişik egzama ile yazılarıda okudum ultralan 3 gün diyosunuz genelede bizim. 4.gün trocy ile karıştırıp sürüyouz dahada yayıldı
Ne olur bi bilgi verin!!!!
Teşekkürler
------------- Alev Atak
|
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 14 Haz 2014 Saat 21:30
Mantarla yakindan-uzaktan bir ilgisi yok. Tek basina, "Ultralan pomat" yeterlidir. Trosyd gereksizdir.
|
Mesaj Tarihi: 14 Haz 2014 Saat 22:22
Hocam
4 gündür kullanıyorum yayılmaya başladı geçene kadar ı kullanacağım??? Bide acidboric ile yıkayayımmı?
Bezin altında kalan bölge açıktamı bıraksam iyileşene kadar ve ultralan 2 sefer geri kala.n zamanda pişik kremiylr nemli tutmam lazım?
Egzamamı bu neden olur ne yapmam yada yapmamam gerekiyo
Ahhhh hcam neler dediler hem mantar hem egzama,pişik,alerji vs s ve bir sürü ayrı krem isimleri ne dolaplar dönüyo anlamıyorum:(((
Teşekkürler
------------- Alev Atak
|
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 15 Haz 2014 Saat 09:57
Borik asit,%3luk solusyonu kullanin. Gunde;2x1 Ultralan, digger zamanlarda da, her zaman kullandiginiz pisik kremini kullanin.
|
Mesaj Tarihi: 17 Haz 2014 Saat 22:56
Hocam merhabalar
Konuları takip edenler için bilgi vermek istedim sizin dddiğiniz gibi sadece ultralan sürdüm ve neredeyse %80 iyileşti geçmek üzere yani:))))) siz km lerce uzaktan foto ile teşhis koyuyosunuz burdaki 3 doktorda farlı şeyler söyleyip farklı ilaçlar veriyorlar pessss diyorum artık hiç güvenşm kalmadı:(((
Size nasıl minnetarım nasıl teşekkür etsem az Allah 2 cihandada sizi incitmesin.
Saygılar
------------- Alev Atak
|
|