Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

burundan nefes almama

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: Kulak & Burun & Boğaz & Göz
Forum Tanımlaması: Arşiv
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=44490
Tarih: 13 Eki 2025 Saat 00:48

Konu: burundan nefes almama
Mesajı Yazan: twinmother
Konu: burundan nefes almama
Mesaj Tarihi: 19 Haz 2014 Saat 13:32
İyi günler Kadir Bey,

2007 doğumlu oğlum hep ağızdan nefes alıyor.Burnundan nefes al dediğim de 1-2 nefes alıyor ama sanki hava yetmiyor gibi tekrar hemen ağızdan almaya başlıyor.Son 3 kıştır ciddi anlamda bir rahatsızlığımız olmadı.Grip bile bu kış bir defa geçirdi sadece.
 Geceleri horlaması var.Özellikle kışın dışarda biraz oynasın ,ağızdan nefes aldığından mıdır bilmem hemen kuru öksürük başlıyor.
  4 yaş civarı dr. geniz etinin alınabileceğini ama bikaç sene daha beklemenin uygun olacağını söylemişti.Sizin geniz eti ile ilgili mesajlarınızı okudum o nedenle tekrar götürmedim dra,klasik hemen alalım diyecekler belli ki.
  Bizim bu durumda ne yapmamızı önerirsiniz,neden bu çocuk burnu tıkalı olmadığı halde burnundan hiç nefes almıyor ?
   Bu arada gelişimi de alt sınırda gidiyor.20 kilo,116cm civarı.

-------------
eftalya

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 19 Haz 2014 Saat 22:27
Sabirli olun, bu yas grubunda, her cocuk az veya cok boyle bir donemi geciriyor..

1.5cm boyu kisa, 1.9kg kilo eksigi var. Gunluk sutu;600ml den az olmasin.

Mesajı Yazan: twinmother
Mesaj Tarihi: 21 Haz 2014 Saat 02:31
Teşekkür ederim Kadir Bey,
Peki bu sorun neden kaynaklanıyor olabilir. Bu durumun oğluma ileriye dönük bir zararı olur mu?Kaç yaşına kadar düzelmezse, yapılması gereken bişey var mı?
Sayenizde 3 çocuğumu gereksiz ilaç vermeden büyütüyorum ,hatta 4 yaşındaki kızımın gözyaşı kanalı tıkanıklığı ,verdiğiniz tedavi sayesinde ameliyata gerek kalmadan düzeldi.Size ne kadar teşekkür etsem az,başımızdan eksik olmayın inşallah🙏🙏

-------------
eftalya

Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 21 Haz 2014 Saat 11:27
Dedigim gibi, HER COCUK boyle bir devreyi gecirir..Sabirli olun, benim anlattiklarim disinda bir sey uygulamayin.

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat