fazlamı uyku??
Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: Uyku
Forum Tanımlaması: Arşiv
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=44510
Tarih: 06 Ağu 2025 Saat 05:48
Konu: fazlamı uyku??
Mesajı Yazan: elifck
Konu: fazlamı uyku??
Mesaj Tarihi: 20 Haz 2014 Saat 22:02
hocam mrb uyku ile mailleri okudum fakat yaş grubumuzla bir mail göremedim .ayın 25 de 5.ayını dolduracak kız bebegim sabah 6-7 gibi uyanıyo sabah 9da tekrar uyuyo ögleye kadar bir kaç saat uyanık kaldıkdan sonra ögle sonu 3gibi tekrar uyuyo .bu uyku dilimleri 2-3 saat oluyo fakat sık sık uyanarak emmek istiyo en son akşam 8.30 da uyuyo sabaha kadar arada emmeye kalkıyo tabi ama sürekli emmek ve uyumak istiyo bana biraz fazla uyuyor gibi geliyo normalmi hocam bu uyku süreleri çok özür dilerim biraz uzun anlattım .teşekkür ederim
|
Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 21 Haz 2014 Saat 11:07
Her cocugun uyku sureleri, kendisine hastir.. Az veya cok uyumak diye bir sey yoktur.
|
Mesajı Yazan: elifck
Mesaj Tarihi: 21 Haz 2014 Saat 12:18
hocam zamanınızı alcam ama paylaşmak istedim benim komsumun kızı yaşıtlarına göre geri yani hem bedensel hem zihinsel özürlü bebekken doktorlar anlamamış annesi ben cok uyumasından anlamıştım diyince kafama takıldı size sormak istedim .biraz evhamlıyım galiba iyiki varsınız cok cok teşekkürler.
|
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 21 Haz 2014 Saat 17:16
Cok uyuyor diye gelisim geriliginden suphe edilmez. Gelisme geriligi oldugunda; Kafa capi, hareketleri, davranislari cok daha belirgindir.
|
|