Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Zymaflour

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: İlaçlar
Forum Tanımlaması: Arşiv
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=44653
Tarih: 04 Eki 2025 Saat 23:25

Konu: Zymaflour
Mesajı Yazan: kıvanç
Konu: Zymaflour
Mesaj Tarihi: 02 Tem 2014 Saat 10:28
     Günaydınlar Kadir hocam,
      Piyasada bulamayınca Almanyadan bir kutu bulabildim.kullandıklarımızdan biraz farklı,şöyleki, ağıza alır almaz eriyor ama tuz zerrecikleri gibi oluyor( tarihi geçmiş değil,kokusu hafif vanilinli gibi)  ,yutmakta zorlanınca içmek istemedi bende uyurken ağzına ikişer ikişer koyuyorum böyle devam ediyoruz.
       Soru.   1-  diş dr.u komşumuz ( o da muayenehanesini kapatıp okmeydanı devlet hast. Çalışmaya başladı). Kızı isviçrede eczacılık okuyor ondan zimaflour istedim, konu açılınca şöyle söyledi, 
      -    FLOR birdenbire başlanmaz azdan başlayıp  artırmak ve brakırkende azaltarak bırakmak gerekir. .DEDİ.  Böyle bir bilgi sizden duymadığım için kaale almadım AMA sizede sorma ihtiyacı duydum.
          Ne dersiniz.
       Soru.   2- dört yaşındaki oğluma bebekliğinden beri düzenli veriyorum fakat kızım ve iki yeğenime sonradan yaşlarına göre 4 tane verdik .şimdi ilaç bulunmadığından kızıma kestim sadece oğluma yurtdişindan getirttiriyorum. Muadili eczaneden alabileceğimiz  ne olabilir?

ÇOK SAĞOLASINIZ.

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 02 Tem 2014 Saat 11:19
Bu ilac Kortizonmuki boyle bir uygulama olsun!! Laf olsun, torba dolsun..
Sadece, yas ilerledikce ilac miktari artiyor.
0-2 yas: 1 tablet
2-4 yas: 2 tablet
4-16 yas :4 tablet... Bebeklikten baslayanlar 10 yasinda ilaci birakabilirler, Gec baslayanlar, 16 yasa kadar devam edebilir.
Ayrica da, muntazam dis fircalayanlar, 3 tablet alabilirler.

Muadili yok.

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat