diş kırılması
Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: Diş & Ağız
Forum Tanımlaması: Arşiv
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=44677
Tarih: 17 Eyl 2025 Saat 20:57
Konu: diş kırılması
Mesajı Yazan: amara
Konu: diş kırılması
Mesaj Tarihi: 04 Tem 2014 Saat 00:06
Kadir Bey merhabalar.genel bilginize sığınarak bir konuda yardımınızı rica edeceğim.bugün 15.ayına giren ikiz kızlarımdan biri kaşla göz arasında bir tane meyve suyu şişesinin üstüne düştü.yanağının sol iç kısmı azıcık kanadı zaten kendisi de çok şiddetli ağlamadı.ucuz atlattık deyip epey rahatladım ama üstteki kesici dişlerinden birinin ucundan kırıldığını farkettim.testere gibi olmuş.sallanıp sallanmadığını anlamak için dokundum ama pek bir şey farkedemedim. benim endişem dişin o darbe ve kırılmayla hassaslaşıp çürümesi( yeğenimde öyle olmuştu )diş tabletini kullanıyorum düzenli olarak.ve belki ilginç değil ama benim kızımın diş uçları daha ince gibiydi zaten.size onu soracaktım ama abes olur diye de sormamıştım. bir şey yapmam gerekir mi sizce? saygılarımla
|
Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 04 Tem 2014 Saat 09:47
EGER; dis yerinde ise, bir sey yapmayin. En kotu ihtimal ile, dis koku kopmus olabilir. Bu durumdada, sadece, disin rengi koyulasir o kadar.
|
Mesajı Yazan: amara
Mesaj Tarihi: 04 Tem 2014 Saat 11:12
Çok teşekkür ederim degerli aciklamaniz icin.evet dis yerinde duruyor sadece ucundan kirilmasi var.ben dokundugumda kizim tepki vermiyor hatta beni isiriyor.bir sey olsaydi bunlari yapamazdi sanirim.iyiki varsiniz hocam
|
|