Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Ne yerse kusuyor

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: İshal & Kabızlık & Kusma
Forum Tanımlaması: Arşiv
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=44711
Tarih: 27 Ağu 2025 Saat 03:56

Konu: Ne yerse kusuyor
Mesajı Yazan: DERYABENCE
Konu: Ne yerse kusuyor
Mesaj Tarihi: 07 Tem 2014 Saat 02:39
Kadir hocam 18 aylik oglum istahsiz bir bebek ti biberon da bırakınca sütü bisküvi ile vermeye başladım. Fakat bu sefer diğer yemekleri reddetmeye başladı.  Günde 3 kase sütle bisküvi yiyordu son 10 gündür. . Fakat 3 gündür onuda yemeyi reddediyor ve verdiğim her gıda dan sonra oksurmeye başlıyor ve yediği herseyi cikariyor. Ne yapacağımı bilemiyorum çocuğum a çok bisküvi yedirdigim için birsey mi oldu acaba. Bana bu konuda ne tavsiye edersiniz. 
Şimdiden sonsuz teşekkürler. ..

-------------
Derya

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 07 Tem 2014 Saat 10:23
Biskuvit sayisi, gunde: 5 TANE'den fazla olmasin...Oyle; gunde, 30 tane biskuvi filan veriyorsaniz, aman dikkat!!!!
Bir muddet, yeme faslini sadece ona birakin, o istediginde, istedigi kadar yesin.

Mesaj Tarihi: 07 Tem 2014 Saat 21:30
Hocam oğlum günde 30 dan da fazla yiyor. Bakıcısı başka birşey yediremedigini söylüyor.  Bu kadar bisküvi yemesinin çok mu zararı olmuştur oğluma.  
Tüm cevaplar iniz için teşekkürler 

-------------
Derya

Mesaj Tarihi: 08 Tem 2014 Saat 00:25
Olmustur tabii, bos gida aldi, sadece karni doydu, beslenmedi... Beslenmek baska sey, Karin doyurmak baska sey..

Mesaj Tarihi: 08 Tem 2014 Saat 02:17
Ama kadir hocam başka ttürlü süt  iciremiyorum sizin yazilarinizdan günde600 ml ssüt İçmesi  gerektiğini okudum.Ben ne yapmaliyim bilmiyorum. 

-------------
Derya

Mesaj Tarihi: 08 Tem 2014 Saat 15:41
Gunde 5 taneyi gecirme. Gerekirse, ac kalsin, alisir.

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat