Düşme
Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: Düşmeler & Çarpmalar & Yaralanmalar ve Ortopedi
Forum Tanımlaması: Arşiv
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=44763
Tarih: 04 Eki 2025 Saat 16:52
Konu: Düşme
Mesajı Yazan: kerem-irem
Konu: Düşme
Mesaj Tarihi: 17 Tem 2014 Saat 10:25
Kadır hocam kerem 10 yaşında akşam çok kötü şekilde bisikletten yokuş aşağı yuvarlandı başını vurmuş yumurtar kadar şişti sırtı falan felaket başım ağırıyor ve nasıl düştüğümü hatırlamıyorum dedeiği için evimizin yanında araştırma hastenesne gittik takip edin dendi eve geldik 2 saat sonra kustu yeniden gittik maalesef emar olmadığı için tomografi çekildi beyin cerrahı muayene etti korkulacak bir şey yok travmadan dolayı orta kulak etkilenmiş o yüzden bulantı kusma görülür 3 4 gün dedi halen başı ağrıyor ve 2 kez oldu kusuyor şükür başka şuur kaybı vs yok bulantısı ve baş ağrısı için ilaç verebilirmiyim birde teşhis doğrumudur
|
Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 17 Tem 2014 Saat 13:20
Artik boyle HER DUSENE, MR cekiliyorsa, vay halimize!!
Dusmeden dolayi; "orta kulak" degil, "Ic kulak" etkilenir. Oda, kendiliginden duzelir.
Bas agrisi icin, ilac kullanabilir.
|
Mesaj Tarihi: 17 Tem 2014 Saat 13:34
Sağolsun hocam bulan ti ve kusma si beni tedirgin ediyor ayağa kalkinca oluşuyor bu normal mi kaç gün sürebilir
|
Mesaj Tarihi: 17 Tem 2014 Saat 13:56
Ic kulakta, dengemizi saglayan, cok ufak (ancak Elektron mikroskobu ile gorulebilen) "boncuklar" vardir. Bunlarin yerinden oynasi ile bu tip rahatsizliklar olur.
2-3 gunu gecerse, Dr. Mehmet Ali Sehitoglu'nu bulun..
|
Mesaj Tarihi: 17 Tem 2014 Saat 22:21
iyiki varsınız hocam Dr. Mehmet Ali Sehitoglu'yla görüştük sağolsun çocuk nöroluğu görebilir ama şu an için bu belirtiler normal dedi diğer tepkilerini takip edin dedi yalnız Kerem i mide bulantısı çok zorluyor bunun için ilaç versem uygunmu acaba metpamit vb.
|
Mesaj Tarihi: 18 Tem 2014 Saat 10:07
|