Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

tahliller

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: Testler & Tahliller & Teşhisler
Forum Tanımlaması: Arşiv
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=44769
Tarih: 02 Kas 2025 Saat 03:44

Konu: tahliller
Mesajı Yazan: papatyam13
Konu: tahliller
Mesaj Tarihi: 17 Tem 2014 Saat 13:53
hocam merhaba,
5 yaşındaki oğlumda 2 gün öksürük oldu.arkasından 3 gün ateş.bugün ateşin 3.günü.az önce kan tahlili yaptırdık.koyu renk olanları yazıyorum hocam.rica etsem sonuçları değerlendirir misiniz?
wbc           11,4
neu%        83,5
lym%         13,0
neu#         9,5
mcv           74,5
mch           26,1

teşekkürler hocam.

-------------
- üzerinde Pek çok Meyveler Bulunan Bir Dalı, Meyvalar Aşağı Doğru çeker. Meyvasız Bir Dalın Ucu Ise, Servi Ağacı Gibi Havada Olur.

Cevaplar:
Mesajı Yazan: papatyam13
Mesaj Tarihi: 17 Tem 2014 Saat 13:58
hocam söylemeyi unuttum.ben vbc yüksek değil dedim.doktor neu yükselmiş bu da bakteriyel enfeksiyon olduğunu gösterir dedi ve augmentin verdi.yazdığım diğer vbc dışı değerler de enfeksiyonu gösterir mi?
tekrar çok teşekkürler.

-------------
- üzerinde Pek çok Meyveler Bulunan Bir Dalı, Meyvalar Aşağı Doğru çeker. Meyvasız Bir Dalın Ucu Ise, Servi Ağacı Gibi Havada Olur.

Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 17 Tem 2014 Saat 14:04
5 yas icin:
WBC:5.5-15.5 dur, yani cocgunuzunki; NORMAL dir...
NEU%: 28-56 olmali id, ama WBC dusuk oldugundan, bir onemi kalmaz.
Diger degerlerde, yasina uygundur,
SAKIN, soyledikleri hic bi soze veya oneriye kanmayin. Namussuz, "Erskin" refrans degerlerin egore degerlendirme yapmis.. Bu uc-kagit son 3-5 seneden beri baya yaygin bir hal aldi. Bu sahtekarligi o uckagitci laboratuvara soyleyin ve cocugunuzun yasina uygun yeni bir rapor isteyin.
Cocugunuz, alt tarafi, basit bir Grip geciriyor, sakin ilac-Antibiyotik kullanmayin. Bu konu ile ilgili yazilarida mutlaka okuyun.Goreceksiniz bu sahtekarligin ne kadar yaygin oldugunu..

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat