Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

hala kaka yapıo altına

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: İdrar & Kaka Sorunları ve Tuvalet Eğitimi
Forum Tanımlaması: Arşiv
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=44826
Tarih: 26 Ağu 2025 Saat 00:34

Konu: hala kaka yapıo altına
Mesajı Yazan: b.ege
Konu: hala kaka yapıo altına
Mesaj Tarihi: 25 Tem 2014 Saat 20:57
hocam oğlum nisan 2009 lu.bu sene anaokuluna gidicek.ama hala kakasını altına yapıo.kreşe gitti belki çözüm olur diye arkadaşlarından görür diye bi ara söler gibi oldu sonra aynı.kreş psikoloğu ve başka çocuk psikoloğuna götürdüm ikisi farklı şeyler sölediler.kreş psiko. altına yapınca görmezden gelin sadece yaşamsal görevlerinizi yapın yemeğini verin vs. diğer zamanlarda konuşmayın dedi.bana çok ağır psikolojik travma gibi geldi.diğer psikolog bunun çok ağır olduğunu söledi.ceza verdim,sevdim,bağırdım,küstüm ama yok hiç bi işe yaramıo hocam.herseferinde tamam söz bidaha yapmıcam dio ama hep yapıo.ama kaka yapıcakken görürsek tuvalete yapıo.buda herzaman mümkün olmuo.dr a götüreyimmi fiziksel bi problem olduğunu düşünüorum artık.yalvarırım bi çözüm bulalım çok üzülüorum artık :(

-------------
HERGÜN ŞÜKÜR EDİYORUM ALLAH'IMA SENİ BANA VERDİĞİ İÇİN

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 25 Tem 2014 Saat 22:15
Vak-ti zamaninda, "Tuvalet egitimi" adinda cocuga baski uygulamissaniz, ondandir. Bir daha altina yaptiginda, siz temizlemeyin, sokun kuvete, kendi kakasini poposundan kendisi temizlesin. Fiziksel diye bir sey yok. Kendi haline birakin, siz hic karismayin. Isterse, alti kakali otursun.

Mesajı Yazan: b.ege
Mesaj Tarihi: 25 Tem 2014 Saat 22:49
hocam hiç baskı yapmadık.küçükken çok fazla kabız oluodu o günlerden kalma alışkanlık sanırım.bişey yok diyosunuz yani poposunu kendine temizletcem peki külodunuda kendine temizletse ağır olurmu acaba 

-------------
HERGÜN ŞÜKÜR EDİYORUM ALLAH'IMA SENİ BANA VERDİĞİ İÇİN

Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 26 Tem 2014 Saat 18:23
Kulodunu kendisi cikarip, temizini giyecek. Yikamasi bir zahmet, anneye kalsin.

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat