Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

göz bebeğinde beyazlık

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: Kulak & Burun & Boğaz & Göz
Forum Tanımlaması: Arşiv
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=44846
Tarih: 14 Ağu 2025 Saat 08:41

Konu: göz bebeğinde beyazlık
Mesajı Yazan: asyaeren
Konu: göz bebeğinde beyazlık
Mesaj Tarihi: 27 Tem 2014 Saat 08:25
Hocam merhaba 9 aylik oglumun gozunde beyaz yerden baslayip gozbebegine tasan bir baska beyazlik fark ettim. 
İki goz beyazliginda hafif kizariklik da var. Neden cikmis olabilir? 
Fotografta pek belli degil ama yerini gostermis olayim.

-------------
Asyaerenn

Cevaplar:
Mesajı Yazan: merveg
Mesaj Tarihi: 27 Tem 2014 Saat 12:43
Benim oglumda da oldu sormak icin gitmistim 3 gundur var. Bayramda goz doktoru da olmaz endiselendim.

Mesaj Tarihi: 27 Tem 2014 Saat 19:27
Goz beyazliginda da dunden beri kirmizi damar damar goruntu var. Sabahtan aksama baya  artmis. Surekli gozlerini kasiyor. Dogru bayramda gitme durumuda yok. Hocam ne yapayimiki goz cok kizarmis beyazlikta puturlu gibi gorunuyor. 

-------------
Asyaerenn

Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 27 Tem 2014 Saat 21:23
Bir Goz doktorunun gormesi SART... Hastanelerde Goz doktoru olmasi gerekir. Beklemeyin.

Mesaj Tarihi: 27 Tem 2014 Saat 23:57
Universiteye goturduk pediatrist bakti. Ben cevap beklerken internette arastirip cok korkmistum keratit vs.. Kizariklik ve saydam tabaka varmis yani beyazlik degil yani biz yanlis tanimlayabiliyoruz .alerji veya atesli hastaliklarla olabiliyomus. Artarsa getirin dedi. Yinede bayramdan sonra goz doktoruna goturecegim. Allah esirgesin yavrularimiİ insallah sizinkinde de bisey yoktur. Hocam cok tesekkurler.

Mesaj Tarihi: 28 Tem 2014 Saat 00:02
Bende yarin sabahtan ege unv. Gidecegim. Ozellikle goz dr gormeli. 

-------------
Asyaerenn

Mesaj Tarihi: 28 Tem 2014 Saat 10:27
Teşekkürler hocam
Sabahtan universiteye gidip goz doktoruna gosterdik emeklediginden eliyle kasiyarak enfeksiyon kapmis. 2damla yazdi. Beyazlik dedigim sey sorun degilmis. Diger gozde de bugun gordum, demekki enfeksiyindan olmus puturlu ve beyaz goruntusu.
Merveg hanim sizinde bilginize. 

-------------
Asyaerenn

Mesaj Tarihi: 28 Tem 2014 Saat 12:13
Fotografa bakiyorum sizinkinin aynisi bizimki. Goz doktoru dedigine gore o doggudur. Ama buzimki kasimiyor hic.

Mesaj Tarihi: 28 Tem 2014 Saat 17:07
Kadir hocanin dedigi gibi unv hastalerinde varmis. Sizede gecmis olsun.

Hocam; bize acular ls ve netira goz damlasi yazmislar. Aculari aldim ama digeri nobetci ecz yok. Bulamadik. Yerine kullanilabilecek bir damla onerebiliyormusunuz? İhmal etmeyelim. 

-------------
Asyaerenn

Mesaj Tarihi: 28 Tem 2014 Saat 18:27
AcularLS, kasinti-agri icin kullanilir, Esas muhim olan Netira goz damlasi... Yoksa: Tobrex goz damlasida ayni sekil ve sure kullanilabilir.

Mesaj Tarihi: 28 Tem 2014 Saat 21:04
Tamam hocam ,  tobrex alalim. Tesrkkurler

-------------
Asyaerenn

Mesaj Tarihi: 03 Ağu 2014 Saat 08:14
Asyaeren hanim sizin cocugun gozu gectimi ben goturdum damla killaniyorum ama hala gecmedi. Seffaf goruntu artti gibi diger gozunde de basliuor hatta.

Mesaj Tarihi: 03 Ağu 2014 Saat 19:02
Sizinkisi farkli olabilir, Goz doktoru gordumu? Gormedi ise, mutlaka gosterin.

Mesaj Tarihi: 04 Ağu 2014 Saat 12:49
Merveg hanim beyazlik gibi puturler gecti ama damar daamar goruntu ve kizariklik siddetli kasindi devam ediyor. Bugun tekrar yari ozel bir goz hastanesine gittik. Doktor enfeksiyon yok tobrexi birak allerji var diger damlaya ek olarak zaditen 5ml  goz damlasi yazdi. 
Hocam doktor bu damlalarin 3yas alti calismasi yok ama allerji durumu oldugundan ve doz asmayacagimizdan kullanabilirsin dedi. Bebekte allerji olurmu dedim, enfeksiyon gibi bir durum yok allerjik bu dedi... Henuz  damlayi almadim size danisayim dedim.
Dun o kadar cok kasidi ki 3defa uykusundan uyandi. Bende ne doz verilir bilemedigimden 3ml atarax verdim onunla biraz daha rahat uyudu. Damlalar hic etki etmeyince surubu verdim size soramadan. 10aylik 11kg oglum, verilirmi atarax?

-------------
Asyaerenn

Mesaj Tarihi: 04 Ağu 2014 Saat 12:50
Gozu disinda vucudunda kasinti kizariklik yok ayrica. 

-------------
Asyaerenn

Mesaj Tarihi: 04 Ağu 2014 Saat 22:53
Goz damlalarinin; 'cocuk dozu' diye ayri bir kullanimlari yoktur. Kullanin.

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat