Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Yüksek Ateş

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: Ateş
Forum Tanımlaması: Arşiv
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=44971
Tarih: 17 Kas 2025 Saat 06:42

Konu: Yüksek Ateş
Mesajı Yazan: Eyüp
Konu: Yüksek Ateş
Mesaj Tarihi: 09 Ağu 2014 Saat 12:26
Hocam Gecen cumartesinden 12 aylık oğlumun ateşi cıkmaya başladı 39.9 gördü hemen acile götürdük idrar tahlili yaptırdık temiz cıktı. cefaks 125 verdiler boğaz enfeksiyonu dediler günde ıkı kez kullanın demelerıne rağmen sizin dilde kalın pas lekesi yoksa ağız kötü kokmuyorsa antibiyotik kullanmayın sözünüze istinaden kullanmadık ateş duşurucu veriyoruz bir haftadır ateşi inişli cıkışlı dun tekrar 39 dereceyı gordu tam 7 gun ettı başka bır doktora goturduk oda boğaz enfeksiyonu dedı cefaks 125 kullanın dedi sizce kullanmalımıyım bu hastalıklar 10 gun surer demıştınız 3 gun daha sabır etmelımıyız yoksa bu ateş suresu uzar deyıp kullanmalımıyım. hafta ıcı duzelır gıbı olmuştu cuma gunu yenıden ateşi yukseldi hocam

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Eyüp
Mesaj Tarihi: 09 Ağu 2014 Saat 12:41
hocam ateş duşurucu olarak calpol ile pedifen veriyorum bunları uzun süre kullanmamızın bir sakıncası varmı ? 

Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 10 Ağu 2014 Saat 18:43
1- Erkek cocuklarda IYE olmaz, resmen sacmalamis.. Ahmak bunlar.
2- SAKIN: Sefaks'i kullanmayin, bu ilacda son 1 aydir "moda" oldu, her ne hikmetse, her salak bunu yaziyor. Herhalde,  ilac firmasi;  iyi rusvet veriyor.
3- Merak etmeyin ve hicbir sey yapmayin, hatta atesini bile dusurmeyin.
Dolven; gunde 2x1 olcekten fazla VEREMEZSINIZ...
Calpol;  gunde 3x1 olcekten fazla VEREMEZSINIZ..  Bunlari hic vermezseniz, daha iyi olur.

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat