ates
Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: Ateş
Forum Tanımlaması: Arşiv
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=45031
Tarih: 17 Kas 2025 Saat 02:15
Konu: ates
Mesajı Yazan: aysgvn
Konu: ates
Mesaj Tarihi: 16 Ağu 2014 Saat 23:19
|
ıyı geceler 18 aylık kızımın dun 4 den berı 38 derecenın altına ınmeyen bı atesı var.40 a cıkıyor sırayla dolven ve calpol verıyorum 4 saate bır hemen geri yukselıyor.bugun dr ye goturdum ıdrar ve kan ıstedı.tahlil sonucunda ıdrarda NİTRİT NEGATİF.CRP degeri 0.17 WBC 5.25 MON 0.94 MON%17.8 diger degerler eriskin referans aralıgında normal.onemlımı bılmıyorum ama PLT 133.bırde kızım 6.hastalık gecırdı.kızımın rahatsızlıgı nedır nasıl bı tedavı uygulamalıyım yardımcı olabılırmısınız?teşekkürler.
|
Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 17 Ağu 2014 Saat 18:21
|
SAKIN; Hicbir ilac vermeyin. Grip geciriyor. Onceki 6.Hastalik zaten WBC degerini dusurur. Bu simdiki Gripde, "Kemik iligine" baski yaptigindan, bazi degerlerin dusuk olmasi NORMALDIR... Sakin oradaki doktorlarin hicbir dediklerine inanmayin. Kan hastaligi filan YOK... Ates ile bu kadar cok ugrasirsaniz, hastalik suresi uzar. Bagisikligin etkili olabilmesi icin, muhakkak atesin cikmasi gerekir.
|
Mesaj Tarihi: 18 Ağu 2014 Saat 17:03
|
yardımlarınız için çok teşekkür ederım.iyiki varsınız.
|
Mesaj Tarihi: 22 Ağu 2014 Saat 09:10
|
dr bey atesı pazar aksamına dusmustu 2gun surdu yanı.sonra oksuruk basladı yazdıklarınızı uyguluyorum serum fiz.cold mix.ballı limon.dunden berı vucudunda dokuntu basladı.yanlız dokuntu govdeden ve kollardan basladı .bugun yanaklarında bellı belırsız var.kolarında bacaklarında govdesınde yogun.basmakla kaybolmuyor.oksurugu cok ama ilaç onermedıgınız ıcın vermıyorum.dokuntuler ne olabilir?
|
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 22 Ağu 2014 Saat 19:28
|
6.Hastalik geciriyor. Ates duser, dokuntu baslar. Tedavisi yoktur, zaten dokuntu ile birlikte, cocuk iyilesir. SAKIN; ilac-Antibiyotik vermeyin.
|
|