bebeğimin gelişimi
Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: Gelişim & Davranış Değişiklikleri
Forum Tanımlaması: Arşiv
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=45115
Tarih: 26 Ağu 2025 Saat 09:29
Konu: bebeğimin gelişimi
Mesajı Yazan: panik_anne
Konu: bebeğimin gelişimi
Mesaj Tarihi: 25 Ağu 2014 Saat 09:54
merhaba değerli hocam. 5 ay 12 günlük bir oğlum var. atopik dermatiti var. daha önce de yazmıştım size. süt alerji gıda alerjisi diye korkulu günler geçirdik. şuan ben emziriyorum sadece. ben de diyet yapmıyorum. bebeğimin daha önceki kilosuna eksik demiştiniz. şuan 7 kilo ve 65 cm boyu var. kakamızda mukus hala devam ediyor. altın sarısı renkte kakası ve puding gibi.2 ya da 3 günde bir kaka yapıyor. yüzünde ve vücudunda haftada bir kızarıklıklar olup geçiyor. olduğu zaman ultralan sürüyorum hemen geçiyor. hergün duş aldırıyorum. terletmemeye çalışıyorum. ek besine geçmeli miyim? gelişimi nasıl sizce. bu arada 49 cm ve 3620dr doğdu ve ödemini atınca 3500e düşmüştü. ilk olarak neyle başlayayım. yoğurt vermeye korkuyorum süt alerji varsa diye. çok teşekkürler.
|
Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 25 Ağu 2014 Saat 19:04
Boyu tam, 400 gram eksigi var.
Anne sutu az geliyorsa, ilk "Ek besin" kutu sutlerinden denemek olmalidir. 30ml verin bakalim bir reaksiyon olacakmi???
|
Mesajı Yazan: panik_anne
Mesaj Tarihi: 25 Ağu 2014 Saat 22:03
Tamam hocam. Büyük oğlum da 4 yaşında 106 cm boy 16,500 gr. Onun gelişimi nasıl acaba? bu akşam küçük oğlumu tekrar tarttım 7200 gr geldi. Bu durumda 200 gr eksiği var. Çok aşırı hareketli. Sürekli elinden tutup yürütülmek istiyor.
|
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 26 Ağu 2014 Saat 01:42
5cm boy, 300gram agirlik fazlasi var.
|
|