Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

emzirme sorunsalı

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: Emzirme & Süt & Ek Gıda & Yemek
Forum Tanımlaması: Arşiv
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=45159
Tarih: 26 Ağu 2025 Saat 09:29

Konu: emzirme sorunsalı
Mesajı Yazan: ertn
Konu: emzirme sorunsalı
Mesaj Tarihi: 27 Ağu 2014 Saat 11:45
merhaba hocam
5 aylık kızım var 5 aylık kılosu 6.8 kg. boyu 66 cm. son ıkı aydır 450 gram cıvarı alıyor. yazılarınzda 600 gram almalı demıssınız bu aylarda. ben sipraktin surubu sorucaktım. bende kullanmalımıyım. kullancaksam ne kadar kullanmalı? bu şurup iştahmı açıyor? daha cok emmek mı ıstıyor bebekler? bırde işe başladım 2 hafta olucak bıberon verıyor babannesı gunde 1 kere. emzırmekte artık o kadar zorlanıyorumki yatırıyorum kaldırıyorum gezdırıyorum ama 1 dakıka anca emıyor. bıberon vermıyoruz baska ama bıberona alıstı yınede. bu şekılde meme emmeyıncede 6 ayında 7.4 kg yı yakalamamız zor. memeyı bırakcak gıbı ya doktorum ne yapmam lazım. bıberon emzıgı de küçük delık. nasıl bıberon memeyı bırlıkte götürüyo bu kadar anne anlamıyorum.  d vitten harıcı baska bı vıtamın kullanayımmı?

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 27 Ağu 2014 Saat 19:12
3cm boy fazlasi var. 200 gram bir eksigi var, bu kadar eksik icin ilac kullanilmaz.

Zaten; 4 ayini gecmis, mamalara ihtiyaciniz kalmadi, anne sutune ilave yapmak isterseniz, "kutu sutlerinden" verebilirsiniz. Eski mailleri ve "Alt forum" yazilarimi okuyun.

Mesajı Yazan: hulya125
Mesaj Tarihi: 27 Ağu 2014 Saat 20:06
mama veya kutu süt biberonla verebılıyoruz. bu da memeden soğutuyor gun boyu bı kac kez bı kac dakka emdi. napıyım sızce ya ek süt ve sutumu sagıp bıberonla verıcem. bu da büsbütün memeden ayırcak yada mmeyle emmesede savasayımmı

Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 27 Ağu 2014 Saat 20:15
Daima; once memeyi verin, GEREKIRSE, kutu sutu verin. Teklif edin, zorlamayin.

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat