Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

kizimin uyku halleri

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: Uyku
Forum Tanımlaması: Arşiv
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=45212
Tarih: 05 Ağu 2025 Saat 14:55

Konu: kizimin uyku halleri
Mesajı Yazan: aslıbebek
Konu: kizimin uyku halleri
Mesaj Tarihi: 31 Ağu 2014 Saat 22:22
hocam kizim 15 aylik oldu bugune kadar uykularimiz duzenli ve sorunsuzdu ama su son ay kizim uykuya gecmekte cok zorlaniyor asla kendi yatagina yatmiyor 2 kisilik genis yatakta yatmak istiyor elleri kollari surekli oynuyor takla atmaya calisiyor popsunu havaya dikiyor vs .... uykuya gecene kadar bu tip hareketlerle bizi 1 saat yoruyor gun icinde uykusu geliyor fakat uyumamak icin direniyor gozleri kapaniyor ama inadina uyumuyor ne gece ne gunduz bize uyku dinlenme yok hocam enerjisi tukenmiyor sabah 6 dedimi ayakta oluyor esim cok fazla et yediriyorsun o yuzden diyor hocam benim kizim neden boyle ? tum cocuklar arabalarinda annelerinin kucaginda guzelce uyuyor benim kizim done done savrula savrula uykuya geciyor sizce huy mu hocam bu yoksa bur problemmi var ?

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 31 Ağu 2014 Saat 23:39
Kiziniz; "boyle" degil.... Baba "boyle" ... Biraz gorunuversin, "hot" desin, bak gor nasil hizaya gelir.
Gotursun kendi yatagina biraksin, 2-3 gece aglar, alisir. Yoksa, cekersiniz. Eski mailleri okuyun.

Mesajı Yazan: aslıbebek
Mesaj Tarihi: 01 Eyl 2014 Saat 11:40
aynen hocam babamiz kizim diye kosup hemen aliyor beraber yatiyorlar kiyamiyorum aglamasina diyor resmen 2 cocuk buyutuyorum hocam Allah annelere guc ve saglik en onemliside ruh sagligi versin 😿

Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 01 Eyl 2014 Saat 19:55
Eski mailleri okuyun. Boyle alistirirsaniz, buyudugundede, "cat kapi" gecenin bir yarisi sizi "basabilir'... Anladin sen onu!!! Once, babaya da anlat, babayi hizaya sok.

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat