duzenli ateslenen bir cocugum var
Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: Ateş
Forum Tanımlaması: Arşiv
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=45375
Tarih: 14 Kas 2025 Saat 17:54
Konu: duzenli ateslenen bir cocugum var
Mesajı Yazan: Yasasinben
Konu: duzenli ateslenen bir cocugum var
Mesaj Tarihi: 18 Eyl 2014 Saat 04:30
|
Sevgili Kadir hocam, yaklasik 1 ay once 23 aylik kizim grip oldu ama kulaklarinda iltihap oldugu icin 3 gun igne, sonrasinda antibiyotikle devam ettik. Ancak cocuk ilaci aldiginda cok tepki verdigi icin antibiyotigi 4 gun daha kullanip yarida kestim. Onun sonrasinda yaklasik 10 gun sonrada gece yeniden hafif ateslendi ve ardindan hafif derecede ishal oldu. Su an sanirim virutik olarak bircok kisi bundan dolayi muzdaripmis. Ben sayfalari karistirip sizin yazilarinizi okudum ve bol su disinda birset teklif etmedim. Birkac gun sonra da zaten kendiliginden duzeldi,istahi ve keyfi de yerine geldi. Buraya kadar sorun yok ama 1 hafta sonra yani su anda yine 38.5 derece atesli. Ve ben dusunuyorum da birkac aydir bu cocuk belirli periodlarla hep atesleniyor. Doktor kontrolumuzde bir yerinde problem yok gibi gorunuyordu,kulak ve burunlara bakildi. Yemesi icmesi kilosu boyu gelisimi herseyi harika. Ama bu birkac aydir surekli ateslenmesi neye delalet olabilir sevgili Hocam? Su anda yuvaya gitmiyor benimle.nereden bu kadar mikrop kapiyor olabilir? Yoksa kendini gizleyen bir problem mi var bir yerlerde?5 ay once yine grip oldugunda kan testi yaptirmistim grip oldugu cikmisti degerlerle.Yeniden ayrintili kan yayilmasi seklinde bir test mi yaptirsam sizce? Inanin endiseleniorum cunku neredeyse son birkac aydir her 10 15 gunde bir bu cocuk atesli. Surekli ateslenmesi neyi gosterir?sevgiler
|
Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 21 Eyl 2014 Saat 06:11
"Kendini gizleyen bir problem" YOK!!!
Bir daha ateslendiginde; agizina bakin.... Dilinde PAS ve agizinda PIS BIR KOKU yoksa, antibiyotik gerekmiyor demektir.. Eski mailleri okuyun...
Ancak bu bilgiler isiginde bile degerlendiremediginizde, o zaman; kan sayimini yaptirip, WBC degerine bakin.
Ates ile ilgili; su andaki dahil,3 makalem var, onlari okuyun.
|
|