Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

grip ve ishal

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: Grip & Soğuk Algınlığı & Öksürük
Forum Tanımlaması: Arşiv
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=45519
Tarih: 04 Eki 2025 Saat 11:05

Konu: grip ve ishal
Mesajı Yazan: melekduygu
Konu: grip ve ishal
Mesaj Tarihi: 30 Eyl 2014 Saat 19:14
Kadir hocam merhaba,

16 aylik ogluma gecen hafta yarim doz grip asisi yaptirdim, 3-4 gun sonra atessiz burun akintisi başladı, cold mix, tuzlu su ile hafid atlatiyorduk ( aynen dediginiz gibi ilk gun su şeklinde akinti, sonra katilasma, sonra tekrar su gibi akmaya basladi) fakat dun 2 defa ve bugun de 2 defa olmak uzere cok sivi sekilde bir ishal basladi. istahi  hiç yok, atesi de yok. bu durum hakkinda degerli  goruslerinizi ak iaterim. simdiden Teşekkürler, saygilar.

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 30 Eyl 2014 Saat 19:31
SAKIN; ilac/antibiyotik, hicbir sey vermeyin... Muhtemelen: Domuz Gribi geciriyor. Cocuklarda cok daha hafif seyreder.

Mesaj Tarihi: 30 Eyl 2014 Saat 19:47
yok hocam hicbir ilac vermiyorum, sizin yazilariniza dayanarak bende oyle dusundum ama domuz gribinde ateste olmazmiydi, hic atesi cikmadi cunku?

Mesaj Tarihi: 30 Eyl 2014 Saat 21:54
Yas ne kadar kucuk ise, hastalik arazlari o kadar az olur, normaldir.

Mesaj Tarihi: 30 Eyl 2014 Saat 23:05
cok teşekkür ediyorum hocam, iyi ki varsınız, saygilar, sevgiler..

Mesaj Tarihi: 04 Eki 2014 Saat 00:47
Hocam merhaba tekrardan,
Bugun 5.gun ve oğlumun ishali günde 2-3 defa olmak üzere devam ediyor. Kusma fazlalaşınca emedur fitil kullandım 1 kutu, bugün fitil bitince az önce yine ishal ve kusma ile uyandı. Kusma çok fazla olmadı ama ishali çok yoğun. Beklemeye devam mı etmeliyim yoksa başka bir tedavi gerekir mi? Endişelenmeye başladım hocam, görüşlerinize ihtiyacım var, şimdiden teşekkürler.

Mesaj Tarihi: 04 Eki 2014 Saat 19:19
Ister Domuz Gribi olsun, ister Virutik ishal (Virutik ishale daha cok benziyor) zaten en az 1 hafta surecek. Tek dikkat edeceginiz konu; susuz kalmamasidir. Devamli su onunde dursun, su icemeyecek kadar kusmalari olursa; Emedur100 fitil kullanin.

SAKIN: Turk doktorlarinin yalanlarina kanip, ilac vermeyin.

Mesaj Tarihi: 05 Eki 2014 Saat 01:00
Saolun hocam, Dediğiniz her şeyi harfiyen uyguluyorum, hiç ilaç vermedim, umarım artık atlatırız, saygılar.

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat